3 ay önce Gündem

Sosyal medyadan, evde sabun, çorap, toka gibi ürünleri paketleme ilanlarına başvurup dolandırılan vatandaşların sayısı çoğalıyor. Dolandırılan vatandaşlar, kişisel bilgilerinin ele geçirilmesinin yanı sıra tehdit de ediliyor. Bu ilanlardan birine başvuran bir yurttaş, "Hem kişisel bilgilerimi aldılar hem de toplamda 15 bin 583 TL dolandırıldım, üstüne tehdit edildim" dedi.

3 ay önce Gündem

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın bir çok ilde hayvancılık faaliyetiyle uğraşanların çoban ihtiyacı olduğunu ve eleman bulamadıklarından hareketle bu boşluğu ancak Afgan çobanlarla doldurduklarını sıklıkla ifade ettiklerini belirttiği açıklamalarının çarpıtılarak gazetede yayımlandıktan servis edilmesi üzerine Bakanlık'tan kamuoyuna yazılı açıklama yapıldı

3 ay önce Gündem

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, Sayıştay’ın 2021 denetim raporunda eski AK Partili Hayrettin Güngör’ün yönetimindeki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde tespit ettiği ''usulsüzlüklere'' ilişkin yapılan suç duyurusu için “kovuşturmaya yer olmadığına” karar verdi. Başsavcılık, Güngör hakkında soruşturma yapılması için Sayıştay’ın ''suç duyurusunda bulunabileceğini'' belirtti.

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 07 Gençlik Taraftar Grubu iş birliği ile düzenlenen “07.07 Antalyasporlular Günü” büyük bir coşkuyla kutlandı. Antalyaspor taraftarı, Boğaçayı’nda meşale şov yaptı. 

3 ay önce Bülten

Giresun Belediyesi, artan nüfus yoğunluğu nedeniyle içme suyu güçlendirme çalışmaları yapıyor.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Bülten

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mercimek Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması yaptı.

3 ay önce Ekonomi

Bakan, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) Ocak-Haziran 2024 döneminde 691 bin 55 kişinin işe yerleşmesine aracılık ettiğini açıkladı.

3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası, Sevindik Vadi Park’ta halk konseri verecek.

3 ay önce Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen bir sığınakta 2 bin 300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildi