3 ay önce Bülten

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Çarşı ve Utku Mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

3 ay önce Gündem

Batman Valiliği, kent genelinde eylem ve etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

3 ay önce Eğitim

Eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla 17 ilçede hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurumları (MABEM) 2024 LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte il genelinde tüm öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladı

3 ay önce Bülten

Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı tarafından düzenlenen Güvercinada Dinletileri, Katarlı sanatçı Dana Al Fardan’ı ağırladı. 

3 ay önce Bülten

Osmangazi Belediyesi, Avrupa Birliği (AB) hibe programlarından Erasmus+ Programı kapsamında hazırlanan School to Farm (Okuldan Çiftliğe) projesinin son ulusötesi toplantısına ev sahipliği yaptı. 

3 ay önce Bülten

Aydın Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği Muharrem ayı iftar programlarına bu yıl da devam ediyor.  

3 ay önce Ekonomi

Son günlerde bazı medya yayınlarında ve sosyal medya hesaplarında; Halkbankası'nın mevzuata aykırı olarak suç örgütüyle bağlantılı olduğu ileri sürülen firma ve şahıslara kredi kullandırdığına dair yer alan haber ve söylentilerin tamamıyla gerçeğe aykırı olduğu öne sürüldü

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediyesi’nin kadınlara gelir desteği sağlamak için hayata geçirdiği 'Kadın Emeği Festivali', vatandaşlarla buluştu. 5 Temmuz'da başlayıp üç gün süren festival, konserler, gösteriler ve çocuklar için etkinliklerle sona erdi. Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de festivalin kapanış gününde stantları ziyaret etti.

3 ay önce Bülten

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen plaj voleybolu kursu yoğun katılımla başladı. 

3 ay önce Bülten

Bornova Belediyesi, sabah erken saatte mesaiye başlayanların güne sıcak bir çorba ile başlamalarını sağlamak için yeni bir uygulama başlattı.