3 ay önce Bülten

Gazeteci yazar Teoman Erel, ölümünün 30'uncu yılında Seferihisar'daki anıtı önünde ailesi, sevenleri ve meslektaşları tarafından anıldı.

3 ay önce Bülten

Kartal Belediyesi’nin her ayın ilk haftası ilçe muhtarlarının mahallelerindeki sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için düzenlediği Muhtarlar Toplantısı’nın 164’üncüsü düzenledi. Toplantıda, ilçede hayata geçirilen projelerin yanı sıra, yapılması planlanan çevre dostu projeler konuşuldu, muhtarların görüşleri ve önerileri dinlendi.

3 ay önce Yaşam

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir süredir Cumhuriyet Meydanı'nda hizmet veren ve vatandaşların tepkisini çeken ve kaldırılmasını istediği belediye hizmetleri mobosu şehir merkezine daha uzak noktalara hizmet götürmek için Yeni Mahalle'ye taşındı

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Hurda Araç Merkezi, kentin çeşitli yerlerinde çevre kirliliği ve güvenlik sorunu oluşturan terk edilmiş hurda araçları ekonomiye kazandırmaya devam ediyor. Bir dönemin gözde lüks marka otomobillerinin yanı sıra klasik hurda araçların da çekildiği merkezde an itibarıyla 476 hurda araç bulunuyor. 

3 ay önce Gündem

Yurttaşlar pazarlarda sebze ve meyvenin en ucuz olması gereken bu mevsimde fiyatların çok yüksek olduğundan yakınıyor. ANKA Haber Ajansı'na konuşan bir yurttaş "Hep kandırdılar... Mehmet Şimşek'e de Allah ona uzun ömürler versin, ihtiyarlasın o da görsün... Fasulyenin kilosu 100 lira, bamyanın da 120-170 lira. Patates soğanı biz haftalık alıyorduk şimdi 3-5 tane alıyoruz. İnanın kuru soğanı yemeklerin içine ne kadar doğrayacaksak o kadar alıyoruz artık. Bu mevsimde taze fasulye 100 lira olmamalı. Mevsim sebzesi bunlar, turfanda almıyoruz. Yaz meyvelerinde de düşme yok. Şeftali 60-70 lira, vişne 70 lira. 70 liraya kim reçelini yapar?" dedi.

3 ay önce Bülten

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Çukurova Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Kampüsün eksik ve ihtiyaçlarını belediye olarak gidereceklerini belirten Aydar, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

3 ay önce Gündem

Kayseri Büyükşehir ile Bakanlık iş birliği ile toplam 2 milyon metrekare alandaki tespit edilen 1590 noktada sondaj ile örnek alımı çalışmaları hızla sürerken, Başkan Büyükkılıç, “Şehir zemininin adeta röntgenini çekiyoruz” dedi

3 ay önce Gündem
3 ay önce Bülten

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği “Yaza Merhaba Konserleri’nin son adresi Etlik Kanuni Parkı oldu. 

3 ay önce Bülten

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Her Yer Çocuk Derneği iş birliğiyle belediye personeline çocuk hakları konusunda eğitim verildi.