3 ay önce Gündem

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline yönelik “Temel İlk Yardım Yenileme Eğitimi” verdi 30 personelin katıldığı eğitimde, birçok hayati görevlerde bulunmaları nedeniyle itfaiyecilerin kazazedeye ve afetzedeye nasıl müdahale edeceklerinin hayati önem taşıdığının altı çizildi

3 ay önce Yurt

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, anlaşma işverenle sağlanamadığı için greve çıkan Elazığ’ın Alacakaya ilçesindeki Eti Krom A.Ş.’de çalışan işçilere destek verdi. Gül, “Maden ocaklarında gece gündüz demeden emek veren işçilerin, güvenli çalışma ortamları, adil ücretler ve insan onuruna yakışır yaşam koşulları taleplerinin karşılanması gerekmektedir’’ dedi.

3 ay önce Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin altıncı durağı olan Van Kültür Yolu Festivali’nin son günü de sanat ve kültürle dolu bir programa ev sahipliği yaptı

3 ay önce Gündem

TÜİK verilerine göre haziran ayında en yüksek reel getiri mevduat faizinde gerçekleşti.

3 ay önce Yaşam

Karadeniz'de etkili olan yağış felakete neden oldu. Samsun ve Ordu'yu sel vurdu. Ordu Çaybaşı ilçesinde 83 yaşındaki yaşlı kadın sel sularına kapılarak yaşamını yitirdi. AFAD sabah erken saatlerinde son durum ile ilgili flaş açıklama yaptı.

3 ay önce Bülten

Kartallı vatandaşlar, Kartal Cemevi’nde Muharrem ayının ilk orucunu dualar eşliğinde açtı.

3 ay önce Sağlık

Besin zehirlenmesi ülkemizde ve dünya genelinde özellikle yaz aylarında daha sık görülen önemli bir sağlık sorunu

3 ay önce Gündem

Ehliyet alacaklar dikkat! Sürücü kursları ve ehliyet sınavıyla ilgili büyük değişiklikler yapılması bekleniliyor. Sürücü adaylarına direksiyon sınavında park manevrasında iki deneme hakkı verilmesi bekleniyor. Sürücü adayları 'U dönüşü' de yapmak durumunda kalabilir. Sınav süresi ise akıcı trafik de eklenerek 40 dakika olacak.

3 ay önce Bülten

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Zafer Ünal Gençlik Parkı'ndaki yürüyüş yolları yenileniyor. Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi için ABD'nin başkenti Washington'a gidiyor.