3 ay önce Bülten

Yaklaşık bir hafta sürmesi planlanan “Sokak Çalıştayları” ile Tuzla’nın 5 yıllık stratejik planını vatandaşlar şekillendirecek. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “Tuzla belediyecilik tarihinde bir ilk gerçekleştiriyoruz. Tuzla’yı, Tuzlalılarla yönetmek kolay bir söylem ama ötesine taşımak lazım” dedi.

3 ay önce Gündem
3 ay önce Dış

Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın başını çektiği aşırı sağcı “Avrupa için Vatanseverler” ittifakı, Avrupa Parlamentosunda yeni bir grup oluşturmak için şartları sağladı. “Avrupa için Vatanseverler” ittifakının, AP’deki üçüncü aşırı sağ grup olması bekleniyor.

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanlığı'nın 13 ilde gerçekleştirdiği “Sibergöz-50” operasyonlarında hesaplarında 364 milyon TL işlem hacmi bulunan 24 şüpheli yakalandı

3 ay önce Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, atıl vaziyetteki küvete kafası sıkışarak mahsur kalan yaramaz kediyi, başarılı bir çalışma ile kurtardı

3 ay önce Bülten

Bornova Belediyesi, Özgül Gündüz Halk Sağlığı Merkezi bünyesinde obeziteyle mücadele edenlere destek olmak için ücretsiz diyetisyen hizmeti sağlıyor. Polikliniğe başvuran vatandaşlar, kişiye özel beslenme programları ve düzenli takip ile sağlıklı bir kiloya ulaşmaları konusunda destekleniyor.

3 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son tahminlerine göre Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusundaki 13 ilde yerel sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde nitelikli dolandırıcılık, çevrim içi çocuk müstehcenliği, cinsel taciz ve yasa dışı bahis suçlarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen "Sibergöz-50" operasyonlarında, hesaplarında 364 milyon lira işlem hacmi bulunan 24 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce Bülten

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Yusuf Can Zeybek oldu. Başkan Muhittin Böcek, “Antalya'mızın kültürel zenginliklerinden biri olan yağlı güreşlerin gelişmesi adına verdiğimiz desteklerin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha gördük” dedi.

3 ay önce Magazin

Gülben Ergen, Sezen Aksu imzalı Nanik şarkısına bu hafta çekeceği klip için yeni bir imaja kavuştu