3 ay önce Bülten

Osmangazi Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları eğlenceli ve eğitici etkinliklerle buluşturduğu “Köyümüzde Şenlik Var” projesi, Gökçeören Mahallesi’nde başladı. 

3 ay önce Dünya

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi’ne katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere ABD'ye geldi

3 ay önce Bülten

Antalya'nın Aksu ilçesinde yerleşim birimlerine yakın bölgelerde çıkan iki yangın söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarına, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 10 itfaiye aracı ve 38 personel katıldı.

3 ay önce Gündem

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi

3 ay önce Gündem

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, ayçiçek yağı, tereyağı, zeytinyağı, şeker ve un fiyatlarındaki artışa dikkat çekerek, "İktidar, bu ekonominin helvasını kavurmak istese, maliyeti yüzde 700’den fazla artmış durumda. İktidar, 208’deki sistem değişikliğinden bu yana uygulanan yanlış ekonomik politikalarla yurttaşın ocağına incir ağacı dikti. Ekonominin cenazesini kaldırdılar ama helvasını kavuramadılar" dedi.

3 ay önce Yurt

İzmir’in Foça ilçesi Yeni Foça Mahallesi’nde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, çaya yapılan yüzde 24’lük zammı eleştirerek "ÇAYKUR son bir yılda çay fiyatlarına yüzde 133 zam yaptı. Üreticiye yaş çay alımı için ödenen fiyattaki artış ise yüzde 54,5. Bu gidişle ne üretici üretmeye devam edecek ne de tüketici tüketilebilecek" dedi. 

3 ay önce Yaşam

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'nde konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, heyecanlarına ortak olduklarını belirtti

3 ay önce Gündem

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Hakkari Belediyesi’ne kayyım atanmasına tepki olarak başlatılan ve 7 gündür süren ‘İradeye Saygı Yürüyüşü’ne katıldı. Yürüyüşün finalinin yarın Hakkari’de yapılacağını aktaran Hatimoğulları, “Başlattığımız bu yürüyüşte bizler halklarımıza saygı talep ediyoruz, demokratik haklarımıza saygı talep ediyoruz, irademize saygı talep ediyoruz, seçme ve seçilme hakkımıza, yasalara, anayasaya saygı talep ediyoruz” dedi.

3 ay önce Ekonomi

2025 yılında devreye girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi ile akaryakıt tüketimi dijital olarak takip edilebilecek