3 ay önce Gündem

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Emeklimiz bir öğünde simit-ayran alamayacak duruma geldi. Çünkü simit ve küçük su 10, ayran 15 lira her yerde. Bir öğüne 35 lira veremeyen emekli; 3 lira 75 kuruşa çubuk kraker, 2 lira 75 kuruşa su, 6 liraya ayran alarak öğünü 12,5 liraya getirmek zorunda kalıyor. AKP’nin emeklimize reva gördüğü hayat işte bu” dedi.

3 ay önce Gündem

Edirne 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin son gün müsabakalarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da izledi. İzleyiciler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da yer aldı.

3 ay önce Gündem

Sunay Akın ve Deniz Zeyrek, Akşehir 65'inci Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde sevenleriyle bir araya geldi. Gazeteci Deniz Zeyrek'in halk ile buluşmasının ardından Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, Zeyrek'e, eşeğine ters binmiş Nasreddin Hoca figürlü cam plaket armağan etti. Sonrasında ise Sunay Akın, "Cumhuriyet Yolunda Akşehir" adlı tek kişilik gösterisiyle izleyenleri büyüledi.

3 ay önce Gündem

Fransa’da resmi olmayan sonuçlara göre, genel seçimlerin ikinci turunu sol ittifak Yeni Halk Cephesi kazandı. İlk turun birincisi aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi (RN) üçüncü sıraya geriledi. Boyun Eğmeyen Fransa’nın (LFI) lideri Jean-Luc Melenchon “Macron, hükümeti kurma görevini Yeni Halk Cephesi'ne vermekle yükümlü” dedi.

3 ay önce Yurt

Şanlıurfa'da Germuş Kilisesi'nin olduğu mahallede makilik alanda başlayan yangın, ağaçlık alana sıçradı. Yangına Orman Bölge ve İtfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.

3 ay önce Yurt

Edirne 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin galibi, geçen yılın da başpehlivanı Yusuf Can Zeybek oldu.

3 ay önce Gündem

Fransa'da seçmenler, 5 yıl boyunca kendilerini Ulusal Meclis'te temsil edecek milletvekillerini belirlemek için bir kez daha sandığa gitti. Oy verme işleminin Fransa ana karasında yerel saatle 18.00'de; Paris ve Marsilya gibi büyükşehirlerde saat 20.00'de sona erdiği seçimlerin ikinci turuna katılım yüksek oldu.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne 663’ncü kez ev sahipliği yapan Edirne’yi ziyaret etti

3 ay önce Gündem

Ordu Valiliği, şiddetli yağışın Çaybaşı, Ünye ve İkizce ilçelerinde sele neden olduğunu belirterek, Çaybaşı'nda sele kapılan 83 yaşındaki yaşlı kadının hayatını kaybettiğini duyurdu

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde kilit kapanıyor diyerek yeni görüntüler paylaştı