3 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki hafta boyunca hava sıcaklıklarının doğu bölgeleri hariç tüm bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini bildirdi. Yarın için 4 ilde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

3 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, Kooperatiflerin Desteklenmesi Programı (KOOP-DES) kapsamında bu yılın ikinci çağrı dönemini kooperatiflerin başvurularına açtı

3 ay önce Bülten

Türkiye’de 567 plajda bulunan Mavi Bayrak, Düzce Akçakoca'da üç plajdan alındı. Duruma tepki gösteren ve sahil temizliği kampanyası başlatan İYİ Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Can Vural, "Bu kabul edilemez hatanın tekrarlanmaması için yetkililerin görevlerini yerine getirmesi gerekiyor. İYİ Gençlik olarak biz de sahillerimizin geleceği için sonuna dek çalışacağız" dedi.

3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Beşar Esed şu anda Türkiye ile ilişkileri düzeltme noktasında bir adım attığı anda biz de ona karşı o yaklaşımı gösteririz. Çünkü biz dün Suriye ile düşman değildik ki, biz Esed ile ailece görüşüyorduk. Biz davetimizi yapacağız. İnşallah bu davetle birlikte de Türkiye-Suriye ilişkilerini geçmişte olduğu gibi aynı noktaya getirelim istiyoruz. Davetimiz her an olabilir" dedi.

3 ay önce Yurt

Şair ve yazar Oya Gündüz Aksu, şiire tutkusunu "Şiir bir insanın en içidir ve içinden gelendir. Bunu dışa vurmak da kolay değildir ama bir kere insan dışa vurdu mu ondan sonra hep başkalarıyla, okurla paylaşmak ister” ifadeleriyle dile getirdi.

3 ay önce Ekonomi

Sanayi sektörleri arasında en çok ihracat yapan beşinci sektör olan Demir ve Demir Dışı Metaller Sektörü ihracatı, Ocak-Haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 6,6 düşüşle 6,18 milyar dolar olarak gerçekleşti

3 ay önce Gündem

Irak'ın kuzeyinde Dergele ve Miska köylerinde teröristlerin masum sivillerden gasp ettiği evlerde çok sayıda silah, mühimmat ve teçhizat ele geçirildi

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ümit ediyoruz, ilk seçimden sonra CHP iktidar olduktan sonra biz yine sıfır atacağız ama birileri gibi hem maaşlardan hem fiyatlar ve etiketlerden altı sıfır atmayacağız. Maaşlardan sıfır atmadan etiketlerden, giderlerden sıfır atacağız. CHP’nin hedefi, hayali, umudu ve vizyonu budur. Buna inananlar, gelecek seçimlerde CHP’nin içinde olacağı Türkiye İttifakının, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayına oy verecekler” dedi.

3 ay önce Gündem

Yazar Yiğit Bener ve Edirne cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın birlikte kaleme aldıkları “Arafta Düet” isimli romanın tanıtımı Bener'in sunumuyla Edirne’de yapıldı. Selahattin Demirtaş etkinliğe gönderdiği mesajda, “Toplumun uzun yıllardır karşı karşıya olduğu bu zulüm düzenini dayanışma ve mücadele ile hep birlikte aşacağız” dedi.

3 ay önce Yaşam

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da restorasyonu süren tarihî okullarda incelemelerde bulundu