3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını yerinde görmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına hafta sonu da devam etti. Günün ilk buluşmasında Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur ve çiftçilerle bir araya gelen Başkan Tugay, “Belediye olarak biraz daha fazla inisiyatif almak, tarıma biraz daha fazla destek olmak istiyoruz. Doğru şekilde tarım yapılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

3 ay önce Yurt

Sinoplu iş insanı Ufuk Özünlü, gelecek yıl yapılacak 664’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yeni "ağası" oldu. Edirne'de yapılan ve Özünlü'nün 34 milyon 571 bin 952 TL bedelle kazandığı ihaleyi CHP Genel Başkanı Özel ile Ekrem İmamoğlu'nun da izledi. Kırkpınar'ın 15 yıllık ağası Seyfettin Selim ihaleden çekildi.

3 ay önce Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Hollanda arasında oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçını izlediği Almanya ziyaretinin ardından yurda dönerken uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı

3 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ile telefonda görüşerek, görevi yeni üstlenen mevkidaşına başarılar diledi. Görüşmede ikili ilişkiler de ele alındı.

3 ay önce Gündem

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin için söz verilen ancak tamamlanmayan yatırımlarla ilgili Meclis Araştırma Önergesi verdi. Dinçer, "Mersin ilinin bu kadar göz ardı edilmesi, İktidar tarafından üvey evlat muamelesi görmesi kabul edilemez" dedi.

3 ay önce Yaşam

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve ilimiz yetkililerinin geçtiğimiz haftalarda Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi konusundaki görüşmeleri neticesinde, çevreyolu iyileştirme çalışmalarına başlandı

3 ay önce Bülten

Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mihalıççık ilçesinin Kayı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.  

3 ay önce Yaşam

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 31 İstanbul Caz Festivali kapsamında Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde düzenlenen ‘Parklarda Caz’ etkinliğinde sahne alan gruplar, müzikseverlere keyifli bir gece yaşattı

3 ay önce Gündem

Akşehir'de bu yıl 65'incisi düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, çocuklar bugün tiyatrolar, dans gösterileri ve atölye çalışmalarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

3 ay önce Yurt

İzmir'in Ödemiş ilçesi Artıcak Mahallesi'nde bilinmeyen bir nedenle dün çıkan orman yangını yapılan müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.