3 ay önce Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 Haziran'da Space X'in, ABD'nin Florida Eyaleti'ndeki Cape Canaveral Uzay Üssü'ne yollanan Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu

3 ay önce Yurt

Edirne 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarı finale çıkan başpehlivanlar belli oldu.

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediyespor'un milli judocusu Sümeyye Kaya, Çekya'nın Prag şehrinde düzenlenen Gençler Avrupa Judo Kupası'nda 70 kiloda altın madalya kazandı. 

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafe’ye kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce zarar verildi.

3 ay önce Bülten

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) heyeti ile Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi’nde incelemelerde bulundu.

3 ay önce Gündem

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, soru önergesini yanıtlayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, çiftçiden alınan kira bedellerinin yılda 300, son 4 yılda ise 1600 katına çıktığını doğruladığını belirtti.

3 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay’da halen 156 bin konut ve iş yerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Amacımız, afetlere karşı dirençli şehirler kurmak" dedi. Kurum, rezerv alanlarla ilgili olarak da, “Rezerv alana herhangi bir ilçeden, herhangi bir mahalleden bu alanlara hiçbir vatandaşımız gelmeyecek” ifadelerini kullandı.

3 ay önce Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin park, tesis, meydan ve sosyal donatı alanlarında vatandaşlar için hizmete sunduğu“SBB NET”ücretsiz internet ağındanson 6 ayda 17 bin kullanıcı faydalandı

3 ay önce Gündem

Hatay’ın Antakya ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 219 kişinin hayatını kaybettiği, Atilla Eren Apartmanı soruşturmasında hazırlanan iddianame 5 Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. İddianamede yer alan bilirkişi raporunda binadan alınan örneklerde beton kalitesinin olması gereken değerin yarısı kadar olduğuna, bina statiğine ve proje dışına çıkıldığına dikkat çekildi. Raporda, “Yapısal performans analiz sonuçları değerlendirildiğinde binanın imalatının olması gerektiği asgari kalitede bile yapılması halinde yapıda sadece kısıtlı hasarların meydana gelebileceği” vurgulandı. ANKA Haber Ajansı’na konuşan müşteki avukatı Ecevit Alkan, “Bu apartman imal edilirken, başından sonuna kadar, göz göre göre ve bilinçli olarak kâr hırsıyla hareket edildiği için faciaya davetiye çıkarıldı. Sorumluluğu olanların en ağır cezaları alması gerektiğini düşünüyoruz. Takipsizlik kararlarına itiraz edeceğiz” dedi.

3 ay önce Yaşam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SGM’de ailelere yönelik gerçekleştirilen “Akran Zorbalığı” söyleşisinde katılımcılara aile kurumunun inşası konusunda önemli bilgiler aktardı Söyleşide ailelerin sorularını uzman aile danışmanı Ayşe Aksoy yanıtladı