3 ay önce Dış

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Lübnan topraklarından Aşağı Celil'e doğru 20'ye yakın roket tespit edilmiş, bunların bir kısmı hava savunma uçakları tarafından başarılı bir şekilde durdurulmuştur" denildi.

3 ay önce Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelli bireylerin, yaşam kalitesinin artırılması ve sosyal hayata aktif katılımlarına katkı sağlanmasında önemli bir işleve sahip olan gündüzlü bakım merkezlerimizin kapasitelerini güçlendirerek, 7 pilot gündüzlü bakım merkezinde yeni proje başlattı

3 ay önce Yurt

AKP’li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ensar Vakfı Elazığ İl Temsilcisi Alaattin Meydanoğlu’nu belediyeye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak atadı.

3 ay önce Bülten

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Hayal Park Tesisleri içinde faaliyet gösteren Engelsiz Yüzme Havuzu’nu ziyaret etti. Başkan Kozay, “Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.

3 ay önce Eğitim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ladik Mahallesi’ne kazandırılan ve yapımı son aşamaya gelen düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu

3 ay önce Yurt

Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Taşdelen, "Temmuzda asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam yapılmaması durumunda yoksullaşma, yıl sonuna kadar iki katına çıkacak demektir" dedi.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ortaklığında “Geri Dönüşüm İşçileri İş Sağlığı Güvenliği” çalıştayı düzenlenecek.

3 ay önce Gündem

Mersin'de Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Tütün ve Tütün Mamulü Kaçakçılığı ile mücadele Özel Ekibi'nce bir fabrikanın deposunda gerçekleştirilen aramada 14 milyon 400 bin dal makaron ile 39 bin 515 adet mükerrer bandrol olduğu değerlendirilen eşyalara el konuldu

3 ay önce Bülten

Osmanlı'nın 3'üncü padişahı Murad Hüdavendigar, 635’inci ölüm yılında Osmangazi Belediyesi tarafından Kosova’da düzenlenen etkinlikle anıldı. 

3 ay önce Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 yenilerek elenen A Millî Futbol Takımı'nı soyunma odasında ziyaret etti