3 ay önce Bülten

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Aşhane’de pişen yemekler; yoksulluk, engellilik, yaşlılık veya sağlık sorunu gibi nedenlerden dolayı evde yemek yapamayan vatandaşların sofrasına ulaşıyor.  

3 ay önce Gündem
3 ay önce Bülten

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla Efes Selçukluları bilgilendiren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Atatürk Mahallesi hastane arkasında başlayacak yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “İzmir'den Dünyaya Bakış Platformu” tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Tüm enerjisini etkili şekilde hizmet sunmak için harcayacağını belirten Tugay, “Dayatılan gündemlerde boğulmamaya çalışacağım. Bana yapılan baskılara asla boyun eğmeyeceğim. İzmir’e sevgimin ispatı bu olacak. Ben bu şehri çok seviyorum. Yürekten seviyorum. Bu benim için bir onur hikâyesi. Bu hikâyenin gereğini yerine getireceğim” dedi.

3 ay önce Güncel

Yapay zekanın, iş gücü piyasasında rutin işlerde çalışan kişilere olan talebi azaltırken, yüksek vasıflı iş gücüne olan talebin artmasına yol açtığını dile getiren uzmanlar, iş gücü piyasasında önemli değişimlerin yaşandığını, bu dönüşümün çalışanların beceri ve yetkinliklerini yeniden şekillendirdiğini söylüyor

3 ay önce Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli bireylere hizmet veren gündüzlü bakım merkezinde yeni bir pilot proje başlattıklarını açıkladı. Göktaş, proje ile Ankara, Antalya, Aydın, İstanbul, Mersin ve Sakarya illerindeki 7 pilot gündüzlü bakım merkezinde özel eğitim öğretmenlerinin görev alacağını bildirdi.

3 ay önce Gündem

Samsun'da dalga yüksekliğinin 2 metreyi bulacağının tahmin edilmesinden dolayı Valilik, vatandaşları 'denize girilmemesi' gerektiği konusunda uyardı

3 ay önce Yurt

Artvin'in Şavşat ilçesinde yapılması planlanan rüzgar enerji santraline  halk tepki gösterdi. Şavşatlı Ebubekir Keskin "RES’ler yine özel bir firmaya peşkeş çekilmiş vaziyette. Bu hem ormanları etkileyecek hem doğal yaşamı etkileyecek, arıcılığı, hayvancılığı etkileyecek” dedi.

3 ay önce Gündem

Çevre yatırımlarıyla Kocaeli’de 9 adet halk plajında Mavi Bayrak dalgalanıyor Mavi Bayraklı plajlar pırıl pırıl denizi ve tertemiz çevresiyle vatandaşları bekliyor

3 ay önce Bülten

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, ilçe ve belde belediye başkanları ile yaptığı toplantıda, “Hangi partili olursa olsun tüm belediye başkanları ile ortak çalışmaya hazırız. Masaya katılımı, Giresun’umuzun gelişimi ve ortak aklın önemi için artırmak istiyoruz” diye konuştu.