3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde eden Manisalı öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilere başarılarıyla Manisa’nın gururu olduklarını söyleyen Başkan Ferdi Zeyrek, “Manisa’nın sembolü oldunuz. Bundan sonraki yaşamınızda da Manisa’ya değerler katacağınıza inanıyorum” dedi. 

3 ay önce Güncel

Beta Yeni Han, içerisinde bulunan birbirinden lezzetli ve özel çikolatalarıyla dikkat çeken Benuta Artisan Chocolate House ile Dünya Çikolata Günü’ne özel, Callebaut iş birliğiyle lezzet dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı 5 Temmuz Cuma günü Beta Yeni Han’da gerçekleşen etkinlikte el yapımı çikolatalardan premium çaylara uzanan özel ikramları deneyimleyen ziyaretçiler, keyifli aktiviteler ve yarışmalarla eğlenceli dakikalar geçirdi

3 ay önce Yurt

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin davanın duruşmalarını değerlendirirken, "Sinan Ateş davasında bir hukuk düzeninde olmayacak olaylar yaşanıyor. Buna bir hukuk düzeni demek de mümkün değil bu bir mafya düzeni. Sinan Ateş davasında beş gün boyunca bir tiyatro yaşandı. Maalesef üstü örtülmek istenen, azmettiricileri korunmaya çalışılan bir dosya ile karşı karşıyayız" dedi.

3 ay önce Yurt

İzmir'in Ödemiş ilçesi Artıcak Mahallesi'nde bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK mensuplarının Irak'ın kuzeyinde yer alan Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depoladığı alana yapılan operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

3 ay önce Gündem

ASKİ Genel Müdürlüğü, yaz aylarında aşırı sıcaklardan bunalan ve serinlemek için barajlara giren vatandaşları uyardı ASKİ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Risk alarak canınızdan olmayın” uyarısında bulunuldu

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı Sosyalist Enternasyonal’ın Bükreş’teki Avrupa Komitesi toplantısında yayınlanan Bükreş Deklarasyonu’na, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) üyelik sürecine ilişkin olarak CHP’nin mücadelesine destek geldi. Özel, deklarasyona ilişkin olarak ANKA Haber Ajansı’na yaptığı değerlendirmede, “Bunu hem partimiz hem Türkiye için kritik bir adım olarak görüyoruz” ifadesini kullandı.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Bükreş’te, ikili temaslarda bulundu.

3 ay önce Bülten

Çeşme Kent Konseyi Genel Kurulu’nda konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Çeşme’yi bir adım ileriye götürecek her projeyi destekleyeceğiz" dedi. Çeşme Kent Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Güler seçilirken; yürütme kurulu üyeleri de belirlendi.

3 ay önce Yaşam

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ev hayvanlarının kimliklendirilmesi çalışması kapsamında; ‘’Kedi, Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik’’ ile İlimizde bu yıl itibari ile kimliklendirilen ev hayvanı sayısı 212 200 olarak kaydedildi Bunun 92 399’u Köpek 119 801’i ise Kedi olarak kimliklendirildi