3 ay önce Güncel

 Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’nın 36’sı yarın başlıyor

3 ay önce Yurt

Samsun'un Asarcık ilçesine Musaağa Mahallesi sakinleri, Samsun İdare Mahkemesi’nin faaliyetinin durdurulması kararı vermesine karşın ambalaj fabrikasının üretime devam etmesine tepki gösterdi. Mahalleliler, fabrikanın makinelerinin durdurulması için yetkililere çağrıda bulundu. 

3 ay önce Gündem

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, geçen dönemde başkanlık makam aracı olarak kullanılan TOGG’u düğün ve sünnet arabası olarak vatandaşların hizmetine tahsis etti.

3 ay önce Bülten

Silifke Belediye Başkanı  Mustafa Turgut, kent merkezi ve mahallelerde, asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını, kent genelinde hizmet almadık tek bir mahalle bile bırakmayacaklarını söyledi.

3 ay önce Yurt

Sinop'ta 2009-2019 yılları arasında CHP'den Belediye Başkanlığı yapan Baki Ergül, son yolculuğuna uğurlandı.

3 ay önce Gündem

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, gazetecilere yönelik tehditlerle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada "Siyasetçilerin gazetecileri tehdit etmesi suçtur. Bu tehditlerle ilgili önlem alması gerekenlerin hiçbir şey yapmaması da suçtur. Gazetecilerin de tüm yurttaşlar gibi can ve iş güvenliklerinin korunması gerektiğini hatırlatıyor; tehdit edilen tüm meslektaşlarımızla dayanışma içinde olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” denildi.

3 ay önce Gündem

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, gürültüden sadece insanların değil hayvanların da olumsuz etkilendiğini vurguladı

3 ay önce Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerin üzerinden 17 ay geçti. Depremzedelerin kaybolan yakınlarını arayışı sürüyor. Oğlu, gelini ve torunundan haber alamayan Selahattin Kılıç, "Tam 17 aydır çocuklarımızı bekliyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar. Biz ilk günden beri yanıyoruz. Kalbimiz ciğerlerimiz yanıyor, çocuklarımız için" derken; İlke Apartmanı’nda yakınlarını kaybeden bir yurttaş, "Bir mezar taşını çok gördüler" ifadelerini kullandı. Saitbey Sitesi’nde 11 yaşındaki yeğeninden haber alamayan Derya Kısacık ise "11 yaşındaki Emir Batu Küçük’ün canlı veya cansız bedenine ulaşamadık. Yetkililere sesleniyorum, Emir Batu Küçük bir an önce bulunsun ve yeri belli olsun" diye konuştu.

3 ay önce Bülten

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi, ortaklaşa düzenledikleri yaz konserleri ile vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmayı sürdürüyor.

3 ay önce Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi Keşan İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Ahmet Özkaya, Merih Demiral’a verilen 2 maç cezaya tepki gösterdi