3 ay önce Yaşam

Kayseri Talas Belediyesi’nin Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ artık Harman Meydanı yerine Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde kurulacak Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Her ayın birinci ve üçüncü pazar günü Harman Mahallesi Meydanına kurulan ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, yarından itibaren Mevlana Mahallesi Salı Pazarında birbirinden kıymetli el emeği ürünlerini alıcısıyla buluşturacak Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da sık sık ziyaret ettiği, el işi tekstil ürünlerinden ahşap ürünlerine kadar pek çok el emeği ürünü vatandaşlarla buluşturacak pazarda, ayrıca ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün satışa sunulacak

3 ay önce Politika

Son günlerde yeniden gündeme gelen erken seçim tartışmalarına yönelik uzman görüşleri ortaya çıktı.

3 ay önce Kültür & Sanat

Kültür ve Turizm Bakanlığının "Geleceğe Miras Sonsuz Efes" projesi kapsamında yerli ve yabancı bilim heyetlerince gerçekleştirilen çalışmalar tüm yıl aralıksız devam ediyor.

3 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 663 Tarihi Kırkpınar Güreşleri Festivali için Edirne’ye geliyor CHP Keşan İlçe Başkanlığı 7 Temmuz 2024 Pazar Günü Edirne’ye gelecek Genel Başkan Özgür Özel’i karşılamak için Keşan’dan otobüs kaldıracak

3 ay önce Bilim-Teknoloji

Apple, Samsung, Motorola ve Sony marka telefonlarından bazıları artık WhatsApp güncellemesi alamayacak.

3 ay önce Sağlık

Alkol beyin aktivitesini yavaşlatırken, enerji içecekleri uyanık kalmayı sağlamanın yanı sıra tansiyon ve kalp atış hızını artırıyor.

3 ay önce Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti. Köksal, ''Afyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde imzalanacak iş birliği protokolü ile 'kardeş belediye' olacak'' dedi.

3 ay önce Gündem

AFAD, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

3 ay önce Spor

Merih Demiral'a verilen cezayı protesto eden Fenerbahçe taraftarları UEFA binasının önünde pankart açtılar.

3 ay önce Yurt

Artvin Kafkasör Kültür Sanat Festivali etkinlikleri devam ediyor. Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, ” Bu yıl kırk üçüncüsünü düzenlediğimiz Kafkasör kültür sanat festivaline şuanda etkinliklerine devam ediyoruz. Elimizden geldiğince Kafkasöre daha kurumsal bir kimlik kazandırmaya çalıştık. Eğer buralara gelirseniz bunu da görmüş olacaksınız. Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyoruz ve herkese sağlıklı günler diliyoruz” dedi.