3 ay önce Yaşam

Gemlik Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "Çocuklarla Sinema Keyfi" etkinliği, Atatürk İlkokulu karşısında yer alan Gemlik Kent Müzesi bahçesinde gerçekleştirildi Etkinlikte çocuklar, Disney'in sevilen filmi "Elemental"i büyük bir ilgiyle izledi

3 ay önce Yaşam

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in talimatı ile hazırlanan ‘Macera Yolu’ projesinin yapım çalışmaları Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile başladı Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Kayseri'de Bünyan’a gelen ziyaretçilere ve Bünyanlı vatandaşlarımıza zaman geçirebilecekleri, macera, heyecan, adrenalin, gerilim ve korku duygularını bir arada yaşayabilecekleri yeni bir alan oluşturuluyor Seçim öncesinde Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in, Bünyan’ın gelişimi için tasarlayarak hazırlattığı projeler arasında yer alan ‘Macera Yolu’ projesi, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in, Başkan Metin’i ziyareti sırasında görüşülerek gerekli değerlendirme ve incelemeleri yapıldı Proje için başlatılan hazırlık ve çalışmalar yerinde incelendi Başkan Metin’in, Vali Çiçek’e yaptığı sunum sonrası proje onaylanarak Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile projenin yapım çalışmalarına başlandı Görüşmeler sonrası açıklamada bulunarak ‘Macera Yolu’ projesinin bölge için sadece bir başlangıç olduğunu belirten Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ‘’Cam Seyir Terası bölgesi için çok büyük projelerimiz var Bu bizim için bir başlangıç Bünyan’ımızın gelişimi için çalışma ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz Sevdamız Bünyan'ımızı turizm alanında İç Anadolu’da örnek bir yer haline getireceğiz’’ dedi Altyapı hazırlıkları ve yol yapım çalışmaları tamamlanarak alanı hazır hale getirilen projenin temel atımı bugün gerçekleştirildi Projenin en hızlı şekilde tamamlanarak hizmete açılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor

3 ay önce Yurt

Ardahan'da Göle ilçesinde orman kesim işlerini yapan şirketin damgasız ağaçları kestiğini ileri süren Ardahan Göle Dernekler Federasyon Genel Başkanı ve Okçu Köyü Dernek Başkanı Eren Küpeli, "Bu katliama dur demek için vicdanlı insanlara, STK ve siyasilere çağrıda bulunuyorum. Bu sorun hepimizin sorunu, buyurun gelin bu sorunu hep birlikte yok edelim. Gelin arkamızda durun, bu katliamı durduralım” dedi.

3 ay önce Bülten

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, düzenli olarak gerçekleştirdiği denetim çalışmalarına İkiçeşmelik olarak bilinen Eşrefpaşa Caddesi’nde devam etti. Caddenin her iki yanındaki işletmelerde ruhsat ve işgaliye denetimi yapan ekipler, 28 iş yerine ruhsatsız çalışma nedeniyle işlem gerçekleştirdi.

3 ay önce Bülten

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kent genelinde devam eden çalışmaları inceledi. Teknik ekibi ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Sengel, Pamucak Rekreasyon Alanı ve üretim yolları ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla Selçukluları bilgilendirdi.

3 ay önce Bülten

Yerelde kalkınmayı ve üretimi destekleme faaliyetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, arıcılık kursu açıyor. Halk Eğitim Merkezi ve Bayraklı İlçe Tarım Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülecek eğitimler, Doğançay Semt Merkezi'nde 9 Temmuz'da başlayacak. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Ülke ekonomisine ve yerel üreticiye katkı sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki asfalt yenileme çalışmasını bitirdi. Belediyenin 3 Temmuz gecesi başlattığı ve 8 Temmuz'da sonlandırılması planlanan çalışma daha erken tamamlandı. D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti gece 01.00 itibarıyla trafiğe açıldı.

3 ay önce Yurt

Artvin’in Şavşat ilçesinde yaşayan emekliler, artan hayat pahalılığı nedeniyle geçinmekte zorluk çektiklerini dile getirdi. ANKA Haber Ajansı’nın mikrofon uzattığı emekliler, “Garibanın cebinden alıyorsun zenginin cebine koyuyorsun. Zengin daha zengin oluyor, fakirse her geçen gün açlığından karnını tutuyor” diyerek hükümeti eleştirdi.

3 ay önce Gündem

Türk Milli Takımımızın bu akşam Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile oynanacak maçı  Şehitlik Parkı’nın bulunduğu alanda kurulacak dev ekranda Keşanlılarla buluşacak

3 ay önce Gündem

10 dekardan fazla bir lavanta bahçesi olduğunu kaydeden Durhan Yakın, 4 hasat dönemine başladıklarını belirterek bu işe nasıl girdiğini ve lavantayı nasıl değerlendireceklerini anlattı