3 ay önce Gündem

Laiklik Meclisi, 9. Yargı Paketi'nde kadının evlendikten sonra kendi soyadını tek başına kullanamayacağı yönündeki düzenlemeye ilişkin "9. Yargı Paketi ile hedeflenen, açıktır ki, laik hukukun ve yurttaş haklarının ortadan kaldırılmasıdır" açıklamasını yaptı.

3 ay önce Yurt

Osmaniye'de geçimini ev temizliği yaparak sağlayan Ayşe Koca, kiracısı olduğu eve yüzde yüz zam yapılmasına tepki gösterdi. Deprem bölgesinde kiralık ev bulmanın zorluğuna dikkate çeken Koca, "Ev sahibim annem gelecek diye bana çık diyor. Kirada yüzde yüz artış yaptı. Kiralar pahalı ben bu durumda ne yapacağım. Kiram bin 500'den yüzde yüz zam yapıldı, aylık 3 bin lira oldu. Geçim şartları çok zor. Ev sahibim ısrarla çık diyor" dedi.

3 ay önce Ekonomi

TOBBES Vakfı Başkanı Öztürk, banka promosyonları ve anlaşmalı hastaneler konularında Sandık ve Derneğin işbirliği yaparak hareket edebileceği müjdesini verdi

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediyesi'nin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali, bu yıl 7. kez Başkentlilerle buluştu. 5 Temmuz'da Uğur Mumcu Parkı'nda başlayan festival, 6 ve 7 Temmuz günlerinde de konserler, gösteriler ve çocuklar için düzenlenen etkinliklerle devam edecek.

3 ay önce Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nda (TPAO) çalışan işçiler arasında maaş adaletsizliği olduğunu belirterek ''TPAO’da çok dillendirilse de kamu tarafından çok bilinmeyen, TPAO’yu içten içe zayıflatan, eriten önemli sıkıntılar vardır. Bunlardan en önemlisi TPAO bünyesinde bulunan mühendis ve işçilere çifte maaş standardı uygulanmasıdır' 'dedi.

3 ay önce Yurt

Çorum'da akşam saatlerinde başlayan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. 

3 ay önce Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve il protokolünün katılımlarıyla Kayseri’de düzenlenen Türkiye’nin Huzuru Toplantısı’na katıldı Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Afet ve Acil Durum (AFAD) Kayseri İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu ve Sayın Bayar Özsoy, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile il protokol üyeleri katıldı Huzur şehri Kayseri’de gerçekleşen Türkiye’nin Huzuru Toplantısı’nda, yürütülen çalışmalar enine boyuna masaya yatırıldı Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç ise Bakan Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen toplantının verimli geçtiğini belirterek, toplantının hem Türkiye hem de Kayseri adına hayırlı olması temennisinde bulundu

3 ay önce Bülten

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, yaz aylarında aşırı sıcaktan bunalan ve serinlemek için barajlara giren vatandaşları uyardı. ASKİ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Risk alarak canınızdan olmayın” denildi.

3 ay önce Bülten

“Yaza Merhaba” etkinliğinde özel bireyler ile bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “Onları Esenyurt'un bir hediyesi olarak gördüğümüzü, her zaman bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, olacağımızı bilmenizi isterim. ‘Engelsiz bir Esenyurt’ yaratabilmek için altyapı ve üstyapı projelerini hayata geçirerek yeni rehabilitasyon merkezleri açacağız” dedi.

3 ay önce Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr Osman Aşkın Bak, cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota alan milli atlet Eda Tuğsuz’u yayımladığı mesajla tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr Osman Aşkın Bak, cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota alan milli atlet Eda Tuğsuz için tebrik mesajı yayımladı   Bakan Dr Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Dünya Atletizm Federasyonunun yaptığı olimpik sıralamaya göre cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı kazanan milli atletimiz Eda Tuğsuz’u kutluyorum Böylelikle atletizmde ülkemizi temsil edecek milli atlet sayısı 16'ya yükselmiş oldu Milli sporcumuz Eda’nın elde ettiği sonuçta emeği olanlara teşekkür ediyorum Eda Tuğsuz’a ülkemizi temsil edeceği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum