3 ay önce Gündem

Boğaziçi Üniversitesi kampüsüne girmek isteyen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın da aralarında olduğu milletvekilleri, atanmış rektör Naci İnci’nin talimatıyla okula alınmadı.

3 ay önce Magazin

Eşi Saadet Hanım ile birlikte yıllardır yaşadığı evin kapılarını açan Hakkı Bulut'un evi sosyal medyada yeniden gündem oldu...

3 ay önce Magazin

Ünlü isim adını kullanarak hesap açanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu dile getirdi.

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kuyu-7 operasyonunda 33 şüphelinin yakalandığını duyurdu

3 ay önce Dünya

İspanya'da insanların boğalarla birlikte sokakta koşturduğu dünyaca ünlü San Fermin Festivali'nin başlamasına bir gün kala, boğa güreşi karşıtı örgütler, Pamplona kentinde gösteri yaptı.

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediyesi, amatör spor kulüplerini güçlendirmek ve mevcut sorunları istişare edebilmek için amatör spor kulüpleri temsilcileriyle toplantı düzenledi.

3 ay önce Bülten

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli’nin ilk kadın Belediye Başkanı Saniye Caran’a iadeiziyarette bulundu.

3 ay önce Gündem

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli’nin ilk kadın Belediye Başkanı Saniye Caran’a iade-i ziyarette bulundu

3 ay önce Dünya

Reformist siyasetçi Pezeşkiyan, 29 Eylül 1954'te Mahabad kentinde, İranlı Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi ve Türk kimliğiyle iftihar ettiğini her fırsatta dile getirdi.

3 ay önce Gündem

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, iklimsel koşullar nedeniyle buğday ve arpada birçok noktada üreticinin umduğunu bulamadığını açıkladı. Üreticinin ürününü müdahale alım fiyatının oldukça altında tüccara satmak zorunda kaldığına dikkati çeken Bayraktar, açıklanan müdahale alım fiyatlarının ''acilen'' revize edilmesini istedi. Bayraktar, “Buğday için ton başına bin 750 lira, arpa için ton başına 750 lira olan fark ödemesi desteğinin artırılması gerekiyor" dedi.