3 ay önce Bülten

“Yaza Merhaba” etkinliğinde özel bireyler ile bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “Onları Esenyurt'un bir hediyesi olarak gördüğümüzü, her zaman bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, olacağımızı bilmenizi isterim. ‘Engelsiz bir Esenyurt’ yaratabilmek için altyapı ve üstyapı projelerini hayata geçirerek yeni rehabilitasyon merkezleri açacağız” dedi.

3 ay önce Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr Osman Aşkın Bak, cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota alan milli atlet Eda Tuğsuz’u yayımladığı mesajla tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr Osman Aşkın Bak, cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota alan milli atlet Eda Tuğsuz için tebrik mesajı yayımladı   Bakan Dr Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Dünya Atletizm Federasyonunun yaptığı olimpik sıralamaya göre cirit atmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı kazanan milli atletimiz Eda Tuğsuz’u kutluyorum Böylelikle atletizmde ülkemizi temsil edecek milli atlet sayısı 16'ya yükselmiş oldu Milli sporcumuz Eda’nın elde ettiği sonuçta emeği olanlara teşekkür ediyorum Eda Tuğsuz’a ülkemizi temsil edeceği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum

3 ay önce Gündem

Boğaziçi Üniversitesi kampüsüne girmek isteyen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın da aralarında olduğu milletvekilleri, atanmış rektör Naci İnci’nin talimatıyla okula alınmadı.

3 ay önce Magazin

Eşi Saadet Hanım ile birlikte yıllardır yaşadığı evin kapılarını açan Hakkı Bulut'un evi sosyal medyada yeniden gündem oldu...

3 ay önce Magazin

Ünlü isim adını kullanarak hesap açanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu dile getirdi.

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kuyu-7 operasyonunda 33 şüphelinin yakalandığını duyurdu

3 ay önce Dünya

İspanya'da insanların boğalarla birlikte sokakta koşturduğu dünyaca ünlü San Fermin Festivali'nin başlamasına bir gün kala, boğa güreşi karşıtı örgütler, Pamplona kentinde gösteri yaptı.

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediyesi, amatör spor kulüplerini güçlendirmek ve mevcut sorunları istişare edebilmek için amatör spor kulüpleri temsilcileriyle toplantı düzenledi.

3 ay önce Bülten

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli’nin ilk kadın Belediye Başkanı Saniye Caran’a iadeiziyarette bulundu.

3 ay önce Gündem

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli’nin ilk kadın Belediye Başkanı Saniye Caran’a iade-i ziyarette bulundu