3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanmasının ardından başlatılan nöbet eylemlerinin İstanbul ayağında “Basın emekçilerinin sesini yükseltme" çağrısı yapıldı.

3 ay önce Gündem

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl 19’uncusunu düzenlediği Sultan 1 Murad Hüdavendigar’ı anma töreni için Kosova’da bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Türkiye Cumhuriyeti Priştine Büyükelçiliği, Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ve Kosova İslam Birliği’ni ziyaret etti

3 ay önce Gündem

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Kazada aralarında sosyal medya fenomenleri Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir'in de bulunduğu 4 kişi yaralandı.

3 ay önce Bülten

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl 19’uncusunu düzenlediği Sultan 1. Murad Hüdavendigar’ı anma töreni için Kosova’da bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Türkiye Cumhuriyeti Priştine Büyükelçiliği, Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ve Kosova İslam Birliği’ni ziyaret etti.

3 ay önce Gündem

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yıllık yüzde 52 oranında tarımsal üretim girdilerinin artmasına karşın, buğdaya geçen yıla göre yüzde 12 artış yapıldığını ve bu artışın çiftçiyi zor duruma soktuğunu söyledi. Gürer'e dert yanan buğday üreticisi Yılmaz Üstüntaş ise ''Şu anda eken de zarar ediyor, satan da zarar ediyor. Çünkü mahsul para etmiyor, güneşin alnında millet yanıyor. Görüyorsunuz, yapacak hiçbir şey yok. Elimizden gelen neyse onu yapacağız. Alım fiyatı çiftçiyi memnun etmedi, çiftçi zarar etti. Çiftçi hep zarar ediyor, tohum arttı, gübre arttı, mazot arttı'' dedi.

3 ay önce Bülten

Kartal Belediyesi ve İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel (İETT) tarafından ilçedeki ulaşım sorunlarının ve çözüm yollarının ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkan Vekili Olcay Özgön, Kartal’ın kronik ulaşım sorunlarının çözümü için büyük bir gayret ve özveriyle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eşrefpaşa Hastanesi’nin ek hizmet binası inşaatına başlıyor. Yaklaşık 11 bin metrekarelik alanda hayata geçecek dev proje kapsamında 549 milyon liralık yatırım yapılacak. Kadın doğum, acil ve yoğun bakım servislerinin yer alacağı kentin sağlık alt yapısını yükseltecek ek hizmet binası bir buçuk yılda tamamlanacak.

3 ay önce Bülten

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin yaz döneminde Mersin’in farklı noktalarında verdiği ‘Yaz Dostum’ konserlerinin 2024 sezonu, Marina’da verilen klasik müzik dinletileri ile başladı.

3 ay önce Gündem

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Son yapılan zamlarla enflasyonun düşmesini beklemek mümkün değil. Mevsimin yaz olması ama zamların peş peşe gelmesi ile hem tarla bitkilerinin hem de sebze meyve vs. gibi diğer ürünlerin düşmesini beklemek mümkün değil. Çünkü akaryakıta gelen zam var. Elektriğe gelen zam bildiğiniz üzere yüzde 38. Daha arkasından doğalgaz zamlarını ilave edince hizmet sektöründe fiyatların geri gelmesi mümkün değil” dedi.