3 ay önce Yurt

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde,  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu ortaklığıyla düzenlendiği TVF Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Etabı Ören Plajı'nda başladı. Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, "Balıkesir Voleybolda özelikle plaj voleybolunda en üst sırada yer alıyor. Eylül ayında bir dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacağız. 56 ülke katılım sağlayacak" dedi.

3 ay önce Gündem

Bu yıl 65’incisi düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, temsili Nasreddin Hoca kılığındaki oyuncu İlker Ayrık'ı, türbesinden şenliğe çağırdı. Akşehir Gölü’ne gelerek geleneksel mayayı çalan Nasreddin Hoca, eşeğine ters binerek Surp Yerrortutyun Kilisesi’ne gitti. Nasreddin Hoca’nın fıkraları ile büyütülen 7’den 70’e tüm yaş grubundan vatandaşın katıldığı şenlikte coşku dolu anlar yaşandı.

3 ay önce Gündem

AKP'nin TBMM'ye sunduğu, tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemelerin yer aldığı kanun teklifine göre; genel aydınlatma giderleri içinden belediyelerin genel bütçe vergi payında yapılan kesinti oranlarına yönelik düzenleme yapılıyor. Deprem sebebiyle nüfusu azalan belediyelerin genel bütçeden alacakları payın azalmasını engellemeye yönelik bir çalışma da teklifte yer alıyor.

3 ay önce Gündem

Bursa'nın Nilüfer illçesinde son yerel seçimlerle birlikte iş başına gelen mahalle muhtarları devlet eski bakanı Turhan Tayan'ı evinde ziyaret etti

3 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya’daki tüm depremzedelerin evlerine kavuşacağını vurgulayarak, "Ben bugün sadece bir Bakan olarak burada değilim Malatya’nın bir evladı, deprem bölgesinin kardeşi ve bölgenin ihtiyacını giderecek kişi olarak buradayım" dedi

3 ay önce Gündem

Adana’da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 63 kişinin yaşamını yitirdiği Tutar Apartmanı davasının dördüncü duruşmasında, C Blok’un firari teknik uygulama sorumlusu ve inşaat mühendisi Cüneyt Akkaya’nın 22 yıl 6 aya kadar hapisle yargılandığı davanın duruşması görüldü. Mahkeme heyeti, Karadağ adli makamlarınca yakalanan ve Türkiye’ye iade işlemleri süren sanık Akkaya’nın hukuki akıbetinin ilgili birimlere sorulmasına karar verip duruşmayı erteledi.

3 ay önce Spor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, UEFA'nın Merih Demiral kararını kınadı

3 ay önce Dış

İşçi Partisi İngiltere’deki genel seçimlerde tarihi bir zafer kazanarak 14 yıllık Muhafazakar Parti iktidarına son verdi. Ülkenin yeni başbakanı olan Keir Starmer, gölge kabinesindeki isimlerle yeni hükümeti oluşturdu.

3 ay önce Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği iki maçlık cezaya sert tepki gösterdi Bahçeli, cezadan vazgeçilmemesi durumunda A Milli Takım'ın Hollanda maçına çıkmaması önerisinde bulundu

3 ay önce Gündem

Üsküdar Burhaniye Mahallesi’nde izinsiz ve ruhsatsız olarak ek yapılar yapan kafe restoranın kaçak yerleri, belediye ekiplerince yıkıldı. Yönetimin AKP'li Hilmi Türkmen'den CHP'li Sinem Dedetaş'a geçtiği 1 Nisan’dan bu yana 16 kaçak yapının yıkımı tamamlandı.