3 ay önce Gündem

Konya’da düzenlenen U14 Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda ikinci olan Safari Doğa Sporları Kulübü sporcuları, mutluluklarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile paylaştı

3 ay önce Dış

AB dönem başkanlığını devralan Macaristan Başbakanı Orban, Rusya Devlet Başkanı Putin’le Moskova’da görüştü. AB üst düzey yetkilileri, “AB’yi temsil etmiyor” dese de; Putin, Orban’ı “AB dönem Başkanı” olarak karşıladı.

3 ay önce Gündem

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarının son 5 yılında en düşük emekli aylığının enflasyon karşısında eridiğini belirterek, “Emekli ve emekçi düşmanı AKP iktidarı, vatandaşımızın cebindeki paraya göz koymuş durumda. Emeklimize hak ettiği geliri bir an evvel verin ve vatandaşımız sokakta, huzur içerisinde yaşasın. Yoksa da bu görevi yapamıyorsanız da derhal istifa edin, erken seçime getirin. Ülkemizi yönetecek, bu koşulları düzeltecek bir iktidarın önünü açın” dedi.

3 ay önce Yurt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, “Biz Türkiye'de hangi ili, hangi ilçeyi, hangi oranla kazanacağımızı seçimden önce hesaplamıştık. Seçim sonuçlarına sevindik. Bu bir başarıdır dedik, bir zaferdir demedik. Çünkü zaferi 2028'de ya da ondan önce ne zaman olacaksa genel seçimlerde o gün elde edeceğiz ve asıl kutlamayı o gün yapacağız” dedi.

3 ay önce Spor

Apexmasters 2024 Türkiye Drift Şampiyonası ikinci yarışı, Drift Otomobil Spor Kulübü tarafından ICRYPEX, Spor Toto, Power App, Lastix com katkılarıyla 7 Temmuz Pazar günü TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek

3 ay önce Bülten

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında birinci olan Mehmet Eymen Çağlayan’ı makamında ağırladı. LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Mehmet Eymen Çağlayan’ı tebrik eden Başkan Akın, genç öğrenciye eğitim hayatında başarılar diledi.

3 ay önce Spor

UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda kazanılan Avusturya maçında A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral'a eliyle bozkurt işareti yapması nedeniyle 2 maç ceza verdi. TFF, CAS'a gidiyor.

3 ay önce Bülten

Kuşadası Belediyesi, Kirazlı Mahallesi’nde peyzaj çalışmasına başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından mahalle, içerisinde çeşitli etkinlik ve organizasyonların da düzenlenebileceği bir sosyal alana kavuşacak.

3 ay önce Gündem

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi’nde mesaisine asfalt devam etti

3 ay önce Yurt

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde görevli TÜM BEL-SEN üyesi memurlar, sendika ile belediye arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine başlattıkları eyleme devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Kültürpark'ta bulunan belediye binası önünde toplanan memurlar, CHP İzmir İl Başkanlığı'na yürüdü.