3 ay önce Bülten

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şeffaf yönetim anlayışıyla ihaleleri canlı yayınlamaya başladı.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Haziran 2024 sonuçlarına göre, inşaat sektöründe istihdam mayıs ayında 1,72 milyon seviyesine geriledi İnşaat malzemesi sanayi üretimi bu yılın nisan ayında 2023 yılı nisan ayına göre yüzde 0,4 azaldı İnşaat malzemesi sanayi üretimi alt sektörlerin 12’sinde geçen yılın ocak-nisan dönemine göre artarken, 10 alt sektörde ise düştü

3 ay önce Yaşam

Nilüfer Belediyesi’nin geçen yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Olgun Gençlik Lokali’ndeki eğitimlere katılanların 6 aylık çalışmaları, düzenlenen etkinlikte sergilendi

3 ay önce Bülten

Marmaris Belediyesi, Bilim Parkı'nda yaz boyunca film gösterimleri, resim atölyeleri, kitap okuma saatleri, zeka oyunları, taş ve ahşap boyama gibi birçok ücretsiz etkinlik düzenleyecek.

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Riskli yapı sahibi, hane içi aylık gelir toplamda 2 asgari ücretin altında olan dar gelirli ailelerin KİPTAŞ ile yapacakları binaların maliyetinin yüzde 60'ını belediye olarak biz karşılayacağız" dedi.

3 ay önce Bülten

İdeaPolitik Siyasi Araştırma ve Düşünce Enstitüsü (İdeaPolitik Enstitü), vatandaşların genel yaşam memnuniyetini ve partilerin oy oranlarını araştırdı. 23-26 Haziran 2024 tarihlerinde 26 ilde bin 824 katılımcıyla yapılan ankete göre, Türkiye'de kararsızlar birinci sırada yer alıyor.

3 ay önce Gündem

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, TÜİK’in 6 aylık enflasyonu açıklamasının ardından kiralara yapılacak yüzde 65,07’lik zamma dikkati çekerek, “İktidarın ayarlarıyla oynadığı TÜİK’in rakamlarıyla memura verilen zam, memuru hem barınma kriziyle hem de açlıkla sınayacak” dedi.

3 ay önce Sağlık

Haziran ayı ile birlikte yaz sıcakları kendini iyice gösterdi Sıcaklık rekorlarının kırıldığı bu günlerde sağlığımızı korumak adına beslenmemize dikkat etmeliyiz

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erzincan’da Başbağlar Katliamı’nın 31. yılında düzenlenen anma töreninde; TBMM’de katliamla ilgili ivedilikle bir araştırma komisyonu kurulması gerektiğini belirterek, “Hesap bu ülkede mezhep kavgası çıkarmak. Terör örgütü ki hepimizin birliğine ve beraberliğine kastetmiş o terör örgütü ya da o terör örgütünü kullanan başka güçler mezhep kavgası, savaşı çıkarır mıyız diye niyetlendiler. Türkiye Cumhuriyeti'nde Alevilerle Sünniler kardeştir. Türklerle Kürtler kardeştir. Buna kastedenler de kalleştir” dedi.

3 ay önce Yurt

Beykoz Belediyesi Meclisi Temmuz Ayı çalışmalarını tamamladı. Mecliste Başkan Alaattin Köseler’e depreme dayanıklı güvenli konutlar için kentsel dönüşüm çalışmalarının önünü açacak yetki verildi.