3 ay önce Yurt

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde yer fıstığı yetiştiren çiftçi, susuzluktan şikayet etti. Çiftçi Sudi Gönen, "Kuruması yakın, verimin düşeceği kesin. Zaten fıstığımızı değerinde satamıyoruz, açığımızı ancak verim yüksekliği ile almaya çalışıyoruz. Bu durumda da su olmadığı için verimin de düşeceği kesin" dedi. 

3 ay önce Spor

Bu yıl 14 kez gerçekleşecek olan TransAnatolia’da heyecan dorukta 2010 yılından bu yana Anadolu’nun kadim tarihini, doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürünü barındıran rotalarıyla katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatan TransAnatolia’nın 14 yılında da yarışçıları muhteşem bir macera bekliyor Yarış 31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

3 ay önce Gündem

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

3 ay önce Yurt

Yozgat’ta tarım alanlarında hasadın başlamasıyla birlikte kara yollarında biçerdöver ve traktör yoğunluğu arttı. Trafik ekipleri, kazaların önlenmesi için denetim yaparken sürücüleri de uyarıyor.

3 ay önce Politika

Bülent Arınç, Can Atalay davasındaki tutumu nedeniyle Cumhurbaşkanı Danışmanı Mehmet Uçum'a tepki gösterdi.

3 ay önce Spor

Süper Lig’in 4 büyük takımı ve Bursaspor’un yeni sezon forma fiyatları taraftarların deyimi ile dudak uçuklatıyor

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını belirleyerek hızlı şekilde çözüm üretmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına Aliağa’da devam etti. Siyasi parti ayrımı gözetmeden halka hizmet etmek için seçildiklerinin altını çizen Tugay, “Belediyeyi yönetmek, kimseyi kimseden ayırmadan halka hizmet etmektir. Bu kentin kronikleşmiş, uzun süredir bekleyen problemleri var. Kol kola vererek bu dönem bunları çözelim istiyoruz. Bu bizim bu kente, bu insanlara borcumuz” dedi.

3 ay önce Gündem

Bursa'da buğday üretimi ve verimini artırmak amacıyla Mudanya ilçesinin kırsal mahallelerden olan Dedeköy'de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Trakya ve Sakarya Tarımsal Araştırma Enstitüleri'nin ortak çalışmaları sonucu demonstrasyonu kurulan 6 çeşit buğdayın hasadı yapıldı

3 ay önce Politika

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevini Murat Kurum'a devreden Mehmet Özhaseki siyaset hayatına son verdiğini açıkladı.

3 ay önce Gündem

Diyarbakır'da birlikte yaşadığı Aysun A.’yı sokak ortasında döven Mehmet Ç.’yi olayı gören 18 yaşındaki Ali Fırat Arzu yumruklarıyla durdurdu. Arzu, “Benim yerimde kim olsaydı aynısını yapardı. Ailem de ‘İyi yapmışsın’ dedi. Dersini alsın, diye ben de ona vurdum” dedi.