3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçı için Beach Park Varyant Meydanı ve Konyaaltı Olbia Meydanı’nda dev ekranlar kuracak. 

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş cinayetini ilişkin davanın 5'inci duruşmasında alınan kararlar açıklandı. Tutuklu yargılanan 22 sanıktan 10'u tahliye edildi.  Sanık Tolgahan Demirbaş'ın MHP milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde yakalanıp yakalanmadığının tespiti için tanıkların (eski Organize Suçlarla Şube Müdürü Kerem Gökay Öner) dinlenilmesi talebi reddedildi. Duruşma savcılık mütalaası için 19 Temmuz'a ertelendi.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye’de cam ambalaj sektörünün öncülerinden olan GCA, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) açıkladığı ihracat şampiyonları listesinde cam ambalaj sektöründe, “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde 2’ncilik ödülünün sahibi oldu

3 ay önce Bülten

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beytepe Mahallesi’nde bulunan atıl alanı Başkentlilerin kullanımına kazandırdı. Sanata yenilik katmak isteyen sanatseverlere kapılarını açan SanAtölye’de, Güzel Sanatlar Lisesi ve Güzel Sanatlar Fakültelerine giriş sınavlarına hazırlık eğitimleri, resim, çini, keçe, ahşap boyama, deri işleme, karakalem ve ebru atölyeleri düzenlenecek. Sanatseverler eğitim ve atölyelerden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

3 ay önce Bülten

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimde cadde kenarına inşaat atığı bırakan şahsa cezai işlem uygulandı.

3 ay önce Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kayıt dışılıkla mücadeleye yönelik teftişleri sürdürüyor

3 ay önce Bülten

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası” yarışları, Sarısungur Göleti’nde başladı.

3 ay önce Gündem

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Gurbetçiler yıllık 2000 € vatana destek vergisi verecek” iddiası doğru olmadığı açıklandı

3 ay önce Bülten

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, oteller ve restoranlar bölgesi olarak bilinen Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Başkan Ünlü, bölgede sezon öncesi tespit edilen acil sorunların çözüldüğünü belirtirken, bölge esnafı da verdiği sözü tutmasından dolayı Başkan Ünlü'ye teşekkürlerini iletti.

3 ay önce Gündem

İnegöl Belediyesi’nin 2025-2029 dönemini kapsayan Stratejik Plan çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen İnegöl’ün 2029 Vizyonu Çalıştayı raporu, Belediye Başkanı Alper Taban tarafından bugün düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu Eylül ayında meclise sunulacak Stratejik Planla ilgili konuşan Başkan Taban, “Bizler birlikte yönetim kültürünü önemsiyoruz Bugün de ortak akıl ile 2025-29 sürecini planlamaya çalışıyoruz” dedi