3 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Suriye’deki olaylarla ilgili “Bizim Sayın Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir” diyen Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı 50’inci yılı için KKTC’ye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gideceklerini açıkladı. Erdoğan, milli futbolcu Merih Demiral’ın “bozkurt” işareti yapmasıyla ilgili tartışmalara ilişkin ise, “Bütün mesele Cumartesi günü” dedi. Erdoğan, enflasyonla ilgili “Sabra ihtiyacımız var” açıklaması yaptı.

3 ay önce Gündem

UEFA Disiplin Kurulu, EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki ''bozkurt'' işareti nedeniyle milli futbolcu Melih Demiral'a 2 maç ceza verdi. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merih Demiral, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS'a) gidecek.

3 ay önce Gündem

Yıldırım Belediyesi Bursa’da Etkili olan yağışla birlikte ilçe sakinlerinden gelen taleplere anında müdahale etti

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nde tekvando branşında Türkiye 5’incisi, il ve ilçe müsabakalarında çeşitli dallarda 1. 2. ve 3’üncü olan sporcular, Tepebaşı Belediyesi Meclisi'ne konuk oldu.

3 ay önce Gündem

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerine destek vermek için Boğaziçi Üniversitesi Kampüsüne giden ve aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş'ın da olduğu milletvekilleri Prof. Dr. Rektör Naci İnci’nin talimatıyla okula alınmadı. Güvenlik görevlilerin engellemelerine rağmen alandan ayrılmayan CHP’li vekiller, bir süre sonra güvenliği aşarak Boğaziçi Üniversitesi'ne girdi.

3 ay önce Spor

UEFA Disiplin Kurulu, EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi

3 ay önce Gündem

Talas Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik önceki yıllarda hayata geçirdiği ‘Gezici Kütüphane Okuma Şenliği’ bütün hızıyla sürüyor 19 Ağustos’a sürecek olan uygulama kapsamında çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

3 ay önce Gündem

Dün akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış, İstanbul'da aralıklarla etkili olmaya devam ediyor.

3 ay önce Yurt

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılması planlanan maden ocağı projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci sonlandırıldı.

3 ay önce Gündem

Ankara Tabip Odası, iki yıl önce görevi başında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Dr. Ekrem Karakaya’nın ölüm yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Genel Sekreter Kemal Oskay, ikinci Genel Sekreteri Kemal Oskay, “İflas eden sağlık sistemi sağlıkta şiddetin artmasına zemin hazırlamıştır. Sağlıkta şiddet önlenebilir bir olgu olmasına karşılık her 24 saatte 30’dan fazla sağlık çalışanı görevi başında fiziki şiddete veya hakarete uğramaktadır” dedi.