3 ay önce Yurt

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak çeyrek final maçını, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark, Batıkent Rekreasyon Alanı ve BAKAP’ta kurulacak dev ekranlardan yayınlayacak.  

3 ay önce Gündem

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve beraberindeki heyeti başkanlık makamında ağırladı

3 ay önce Yurt

Sinop Nükleer Karşıtı Platform Derneği Dönem Sözcüsü Murat Şahin, “Cumhurbaşkanı her maaş zamlarında, EYT’de, seçimler öncesinde özellikle Akkuyu Nükleer Santrali’nden sonra Sinop’ta da nükleer santral yapılmayı hatta bunun haricinde İğneada’da da nükleer santral yapmayı düşünüyor. Bunun için de bazen 'Çin’le görüşüyoruz, Güney Kore’yle görüşüyoruz, Rusya’yla görüşüyoruz' diyor. Sinop’ta nükleer santral yapılabilmesi için Sinop’un onayının alınması lazım” dedi.

3 ay önce Sağlık

Uzmanlar, elektronik sigaranın sanıldığı kadar masum olmadığını vurgulayarak, bu cihazların potansiyel tehlikelerine karşı vatandaşları uyarıyor

3 ay önce Dış

İngiltere genel seçimlerinde partisinin tarihi bir yenilgiye uğramasının ardından Rishi Sunak, Muhafazakar Parti genel başkanlığından istifa edeceğini açıkladı.

3 ay önce Gündem

Tüketici Hakları Derneği (THD) Genel Başkanı Ergün Kılıç, iktidara elektrik zammını geri alması, esnaf, sanayi ve ticaret odaları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) zamlara karşı mücadele etme çağrısında bulundu. Kılıç, "Zamlara karşı mücadele etmeden, girdi maliyetleri arttı diyerek mal ve hizmetlere zam yapma kolaycılığına kaçıyorsunuz. Sadece kendi çıkarınızı ve kazancınızı düşünüyorsunuz bu durumu kabul etmiyoruz" dedi.

3 ay önce Yurt

Bu yıl 663’üncüsü gerçekleşen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 15 yıl Kırkpınar Ağalığı yapan, 4 altın kemerin ebedi sahibi Seyfettin Selim, Edirne’de törenle karşılandı.

3 ay önce Gündem

"Ayaklanış#Türkiye" rumuzlu hesaptan yapılan paylaşıma yönelik Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın kapsamlı yürüttüğü çalışmada sosyal medya hesabının yöneticisi 14 yaşındaki bir çocuk yakalandı

3 ay önce Gündem

İçişleri Ali Yerlikaya, 30 Haziran’da Kayseri’de meydana gelen olaylarda gözaltına alınan 855 kişiden 13’ünün tutuklandığını açıkladı.

3 ay önce Bülten

Daha aktif ve sağlıklı bir yaşam için sportif faaliyetleri yaygınlaştırmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, sabah aktivitelerini açık alanlarda sürdürüyor. Dört ayrı noktada gerçekleştirilen aktiviteler sayesinde vatandaşlar güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapma şansı buluyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Aktif, sağlıklı ve sosyal bir yaşam için tüm vatandaşlarımızı sabah aktivitelerine bekliyoruz” dedi.