3 ay önce Gündem

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, 19 Temmuz'da Mardin'in Kızıltepe ilçesinden ''Ekmek ve Adalet'' kampanyasını başlatacaklarını belirterek, "Herkesi kampanyamıza katılmaya bu mücadeleyi birlikte yürütmeye davet ediyoruz" dedi.

3 ay önce Bülten

31. İstanbul Caz Festivali kapsamında Beyoğlu Hasköy Sahili'nde düzenlenecek ‘Parklarda Caz Beyoğlu’ konserleri, vatandaşlara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

3 ay önce Yurt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehir Nürnberg ile birlikte başvurulan ve Almanya Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen Nakopa programı kapsamında hibe desteği almaya hak kazandı. “Antalya'da İklim Değişikliği İle Daha Etkili Mücadele İçin Dijital Uygulamalar” adlı proje için 248 bin Euro hibe desteği alınacak.

3 ay önce Bülten

Çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik ederek yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Aile Yaşam Merkezleri, Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri’nde açtığı ‘Yaz Okulları’, yoğun ilgi görüyor.

3 ay önce Bülten

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin hayata geçirdiği yönetişim sistemi Turunç Masa’nın çağrı merkezi, Haziran ayında 21 bin 728 telefonu cevapladı. 

3 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, borçlanma faiz oranlarının düşüşe geçtiğini ve yatırımcı ilgisinin arttığını kaydetti

3 ay önce Magazin

Bu hafta sonu astrolojik olarak hareketli günler yaşanacak gibi görünüyor! Yıldızların yönlendirdiği enerjiler, her burcun yaşamında farklı konuları öne çıkaracak ve pek çok kişi için yeni fırsatlar sunacak Burçları bu hafta neler bekliyor? Astrolog Ömer Taş sizler için yorumladı

3 ay önce Bülten

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda vatandaşları ağırladı.

3 ay önce Gündem

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Sultanhisar’da pazar ziyareti yaptı. Bülbül’e pazarda satışların azalmasından ve ürünlerin pahalılığından yakınan esnaf, “Erken seçim olsun istiyorum. Yarın seçim olsun istiyorum” dedi.

3 ay önce Bülten

Esenyurt Belediyesi Temmuz ayı meclisinde Ardahan Göle, Muş Varto ve Van Muradiye belediyeleri ile kardeş ilçe olunması için verilen teklif oy birliği ile kabul edildi. Verilen karar ile birlikte kardeş belediyelerle ekonomik ve sosyal ilişkiler geliştirilerek kültür, sanat, spor gibi alanlarda ortak faaliyet ve projeler yürütülecek.