3 ay önce Gündem

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nda Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi’nin görüşmeleri sırasında “Sadece bir cami, bir imam fotoğrafından rahatsız olunarak kendi ideolojik yaklaşımınızla ÇEDES’i itham etmeyin” diyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a tepki gösterdi. Atatürk’e hakaret eden babası Şevki Yılmaz’ın kurduğu Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı’na (MİKAV) verilen 185 milyon liralık teşviği soran Emir, “Bu milletin parası kimlere dökülüyor. Kimlere aktarılıyor. Bunun hesabını verin. Devlet teşvik verecekse dahi hiç olmazsa yavruların beslenmesi için versin” dedi. 

3 ay önce Dış

Sokak sanatçısı Bansky’nin finanse ettiği bir göçmen arama-kurtarma gemisi, Akdeniz merkezinde 37 mülteciyi kurtarma operasyonuna katılımının ardından İtalyan yetkililerce alıkonuldu. Bansky gemiye el konulmasının ''göçmenleri kurtarmanın cezası olduğunu'’ söyledi.

3 ay önce Spor

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Sinem Erdoğan, Konya’da devam eden Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda birinci olarak, Ağustos ayında Macaristan’da düzenlenecek Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda milli takım formasını giyerek ülkemizi temsil etmeyi garantiledi

3 ay önce Gündem

Çanakkale'de, masaj salonunda çalışan Buket Arıyel’in (24) yüzüne kezzap atarak yaralayan Ramazan Akarsu (41), ilk kez çıktığı hakim karşısında, "Asit dolu şişeyi alarak Buket’in yüzüne doğru boşalttım" dedi. Tarafları ayırırken yaralanan Tuğçe Yavuz ise "Ramazan Akarsu ile Buket Arıyel'in olaydan önce telefon konuşmalarına şahit oldum. Ramazan Akarsu’nun telefonda Buket Arıyel'e 'seni Bergen gibi yapacağım' dediğini duydum" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Şirket haberleri

Teknopark İstanbul’un kuluçka merkezi Cube Incubation’da 2 yıldır başarıyla çalışmalarını sürdüren Curiosity Technology, yapay zekaya dayalı teknoloji geliştirmeleri ZekAI ve SezAI adlı ürünleriyle uluslararası arenada müşterilerin ilgisini çekiyor. Şirket, kadınların kişisel asistanı olmaya aday Gloria’yı da yakında tanıtacak.

3 ay önce Bülten

Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Yazlık Sinema Nostaljisi Film Gösterimleri'nin gala gecesi Aras Bulut İynemli’nin başrolünü aldığı “Atatürk” filmi ile başladı.

3 ay önce Gündem

Kocaelispor’un maçlarını oynadığı Alikahya’daki stada ve bölgeye ulaşımı kolaylaştıracak tramvay hattında çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor

3 ay önce Bülten

Giresun Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangın ve kurtarma operasyonlarına daha etkin bir şekilde müdahale edebilmek için özel eğitimler alıyor.

3 ay önce Bülten

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimleri'ndeki başarısından dolayı Demirbaş’ı tebrik eden Yılmaz, AKK’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

3 ay önce Gündem

TMMOB Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası İzmir şubeleri, Buca Tınaztepe Mahallesi’nde Maliye Bakanlığı’nın özelleştirdiği taşınmaz üzerinde mevzuata aykırı olarak verilen yapı ruhsatının iptal edilmesi ve inşaatın durdurulması çağrısında bulundu. Açıklamada, ruhsatın iptal edilmemesi durumunda yasal yollara başvurulacağı bildirildi.