3 ay önce Yurt

Kartal Belediyesi, iklim değişikliğiyle mücadele ve sürdürülebilir enerji politikalarının geliştirilmesi için Avrupa Birliği (AB) bünyesinde kurulan MLG platformuna üye oldu. Bu üyelikle Belediye, AB ile ortak çalışmalara imza atarak iklim değişikliği ve sürdürülebilir enerji konularında iş birliği yapacak.

3 ay önce Gündem

İran’da erken cumhurbaşkanlığı seçimleri, bugün İran yerel saatiyle 08.00’de başladı. Seçimlerin ilk turunda, reformist aday Mesud Pezeşkiyan, oyların yüzde 42,5’ini alarak cumhurbaşkanlığı seçimini ilk sırada tamamlamıştı. Pezeşkiyan ikinci turda, ilk turda oyların yüzde 38,6’sını alan muhafazakar Said Celili ile yarışacak.

3 ay önce Yaşam

Tepe Kurumsal Çözümler, “Küçük Kaşifler Büyük Keşifler” projesi kapsamında TEGV İzmir Çiğli Öğrenim Birimi’nden 30 öğrenci ve gönüllüler ile Efes Antik Kenti ve Key Museum’a özel gezi düzenledi

3 ay önce Güncel

Telegram'ın güvenliğiyle ilgili artan endişelerin ortasında, Kaspersky Dijital Ayak İzi İstihbarat ekibi gölge Telegram kanallarını analiz etti Bulgular oldukça rahatsız edici bir eğilimi ortaya koydu

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı mahallelerde yaşayan kadınlar ve tatil dönemindeki öğrenciler için deniz gezileri düzenliyor. Denizle buluşmayan kalmasın diye mahallelerine yakın dayanışma noktalarından alınan İzmirliler çocuklarıyla plajda keyifli bir gün geçiriyor.

3 ay önce Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç, resmi ve özel türden tüm kurum ve kuruluşlar ile ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor Bu kapsamda Büyükkılıç, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Tuba Arslan ve heyetini makamında konuk etti

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma Merkezi ve Anahtar Bütüncül Hizmet Merkezi'nden hizmet alan maddi imkanları sınırlı genç kadınlara 3 aylık hijyenik ped desteği sağlıyor. Proje kapsamında, vatandaşlar da Askıda Ped uygulamasına katılarak hijyenik ürünlere erişemeyen kadınlara destek olabiliyor.

3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yol bakım ve yenileme çalışmaları sürüyor. Kemalpaşa ve Menderes ilçelerinde de İZBETON ekipleri ana cadde ve bulvarları yenileyerek konforlu ve güvenilir bir ulaşım altyapısı oluşturuyor.

3 ay önce Gündem

CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp, TBMM Genel Kurulu’nda; Madımak ve Başbağlar katliamlarının yıl dönümleri olduğunu anımsatarak “Bu ülkenin uzak ve yakın tarihinde var olan tüm acılara karşı hep birlikte ortak bir utanç duygusuyla bakmalıyız, bakabilmeliyiz; bu acıların sorumlusu her kim ise karşılarına hep birlikte dikilmeliyiz” dedi. Konuralp, Açık Radyo’nun yayın lisansının iptal edilmesini de eleştirerek “Açık Radyo’nun yanındayız” diye konuştu.

3 ay önce Yurt

Aydın Süt Birliği Başkanı Servet Başkaya, süt sanayicilerinin Ulusal Süt Konseyi tarafından açıklanan çiğ süt fiyatına uymadığını belirterek “Süt sanayicileri, Ulusal Süt Konseyi’nin aldığı karara mayıs ayında uymadılar ve nisan fiyatı olan 13,50'yi baz alarak fiyatları ödediler. Şu an fiyatlarda belirsizlik var ancak bizim isteğimiz bir litre süt fiyatı, bir buçuk kilo yem alabilmesi yönünde” dedi.