3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki saldırıda istihkam uzman çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu bildirdi.

3 ay önce Gündem

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren en genç aday 16 yaşındaki Elif Koçak ve en yaşlı aday 85 yaşındaki Mustafa Taşbaş, ÖYSM Başkanı Bayram Ali Ersoy ile bir araya geldi. YKS'de optik okuma işleminin sonuna gelindiğini söyleyen Ersoy, buluşmaya ilişkin, "Geçen senden itibaren geleneksel hale getirdiğimiz YKS sınavına katılan en genç ve en yaşlı aday buluşmamızı yapıyoruz. Temel amacımız, eğitimin yaşı olmadığını göstermek ve gençleri okumaya teşvik etmek" dedi.

3 ay önce Gündem

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’nda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Konyalı öğrencilerle bir araya geldi Vali Özkan, öğrencilerin bütün soruları doğru cevaplandırarak tam puan almasının önemli bir başarı olduğuna belirterek dereceye giren öğrencileri tebrik etti

3 ay önce Gündem

Nagehan Alçı'nın Rasim Ozan Kütahyalı hakkında açtığı davanın dilekçesinde, "Davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, müvekkili tehdit etmekte ve asılsız iftiralar atmaktadır" denildi.

3 ay önce Bülten

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü MAKOM ekipleri, merkez ve ilçelerde öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli sağanak yağış sonrasında yaşanan su baskınlarına, tıkanan mazgallar nedeniyle oluşan su birikintilerine hızla müdahale etti.

3 ay önce Spor

Milli Yüzücü Kuzey Tunçelli, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda 1500 metre serbestte dünya ve Avrupa gençler ile şampiyona rekoru kırarak üst üste ikinci kez altın madalyaya uzandı.

3 ay önce Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Alo 153 Çağrı Merkezi, 2024 yılının ilk 6 ayında 599 bin 853 çağrıya cevap vererek vatandaşların talep ve şikâyetlerini anında değerlendirip işleme aldı

3 ay önce Magazin

Evlilik kararı alan ünlü fenomen Kadir Ezildi, sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti. Ezildi'nin sevgilisine beğeni yağdı.

3 ay önce Bülten

Sırbistan'da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 49 kiloda altın madalya kazanan sporcu Nil Aktaş, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ziyaret etti.

3 ay önce Gündem

MASKİ Genel Müdürlüğü MAKOM ekipleri, Manisa merkez ve ilçelerde öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli sağanak yağış sonrasında yaşanan su baskınlarına, tıkanan mazgallar nedeniyle meydana gelen su birikintilerine hızlı bir şekilde müdahale etti