3 ay önce Yurt

KESK Samsun Şubeler Platformu, TÜİK’in haziran ayı enflasyonu rakamlarını protesto etti. Platform Dönem Sözcüsü Veli Kebapçı, "TÜİK eliyle de alın terimize, emeğimize göz koyuyor. Biliyoruz ki yaşadığımız gerçek hayat pahalılığıyla ilgisi olmayan sanal rakamlar, özellikle maaş zammı alacağımız dönemler de daha da aşağıya çekiliyor" dedi.

3 ay önce Bülten

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha ziyaretleri kapsamında Gümbet ve Bitez mahallelerinde denetim ve incelemelerde bulundu.

3 ay önce Yurt

663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin iki turda gerçekleşen ön elemelerinde, er meydanında mücadele edecek 40 başpehlivan arasına girmeye hak kazanan 8 başpehlivan belli oldu.

3 ay önce Spor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatı birimlerinde görev yapan personel arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, dostluk ve dayanışmanın artırılması amacıyla düzenlenen “Türkiye Büyük Millet Meclisi personeli 2024 Yılı spor etkinlikleri” heyecanlı anlara sahne oldu

3 ay önce Ekonomi

Enflasyon verisi sonrası artan ÖTV fiyatları sigaraya zam olarak yansıyor. Son dakika sigara zammı haberleri takip edilirken zamlı sigara fiyatları listesi de sorgulanıyor. JTI ve PM sigara gruplarına zam geldi. PM grubunda 3-4 TL zam yapılırken en ucuz sigara fiyatı 66 TL oldu. Peki, sigara fiyatları ne kadar oldu? BAT ve TT sigara zammı duyuruldu mu? İşte güncel sigara fiyatları listesi...

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanlığı, 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'BOZDOĞAN-48' operasyonlarında 45 şüphelinin yakalandığını duyurdu

3 ay önce Bülten

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akyar’dan Yeşilovacık Mahallesi'ne kadar bulunan sahillerde kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

3 ay önce Bülten

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi.

3 ay önce Gündem

Edirne Valisi Yunus Sezer, 663 Kırkpınar nedeniyle Kırkpınar Haftası nedeniyle bir açıklama yayınladı

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı