3 ay önce Gündem

Bursa’da aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkilerken, Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor

3 ay önce Gündem

Türkiye Futbol Federasyonu, Alman basınında çıkan UEFA'nın Salı günü oynanan Türkiye-Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdiği iddialarını yalanladı.

3 ay önce Gündem

TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nda Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler sırasında ‘ÇEDES’ tartışması yaşandı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, sivil toplum kuruluşlarıyla protokollerin yapılmaya devam edeceğini belirterek, bunların okul dışı faaliyet olduğunu, okula giremeyeceklerini savundu. "Hayır, giriyorlar. Ya, okulda adamlar maket yaptırıp maketi döndürüyor, mezar getiriyor" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, "Cinsel yönelimle ilgili olarak bir dernek gelse içeride bir iş yapmaya kalksa, yapamazsınız" dedi. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, "LGBT derneğiyle nasıl bir anlaşma yapılsın? O halde sizin ile bizim aramızda bir siyasal fark kalmaz" diye karşılık verdi. 

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki saldırıda istihkam uzman çavuş Cebrail Acar'ın şehit olduğunu bildirdi.

3 ay önce Gündem

Diyarbakır Havalimanı’nda hacıları karşılamaya giden vatandaşların kullandıkları yürüyen merdivenin arıza yapması sonucu 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

3 ay önce Gündem

DİSK Emekli-Sen İzmir Şubesi üyeleri, Emekliler Haftası kapsamında yapılan açıklamada; iktidara zam oranları nedeniyle kırmızı kart gösterdi. DİSK Emekli Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe, “Emekliler Haftasında bizi ölüme mahkum ettiler” dedi.

3 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kadın Kolları Kongresi; 8 Temmuz Pazartesi merkez ilçe Menteşe’de gerçekleştirilecek

3 ay önce Siyaset

Herkes Duysun TV ekranlarında yayınlanan 'Gündem Özel' programının bu haftaki konuğu AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan oldu

3 ay önce Gündem

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, haziran ayı Basın Özgürlüğü Raporu'nu açıkladı. Çakırözer, "Gerçeği ortaya çıkarmak, cinayetlerin, yolsuzlukların, çetelerin ardındaki kirli ilişkileri kamuoyuna aktarmak gazetecinin görevidir. Haber alma hakkımız ve gazetecilerin can güvenliği için siyasetçiler, gazetecileri hedef göstermekten, tehdit etmekten artık vazgeçmelidir" dedi. 

3 ay önce Gündem

Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda bugün de devam ediyor. CHP'nin "Atatürk ilke ve inkılapları", "öğretmen hak ve sorumlulukları"nın yer almadığı gerekçesiyle 5. maddenin teklif metninden çıkarılması için verdiği önerge reddedildi. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Bu toprakların en büyük değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bu toprakların en büyük değeri Cumhuriyet’tir. Bu toprakların en büyük değeri hafızalarımıza kazınması gereken Köy Enstitüleridir. Bu toprakların en büyük değeri Anadolu'nun dört bir yanından çoban ateşleri yakan öğretmen okullarının anlayışıdır" dedi.