3 ay önce Gündem

Diyarbakır Havalimanı’nda hacıları karşılamaya giden vatandaşların kullandıkları yürüyen merdivenin arıza yapması sonucu 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

3 ay önce Gündem

DİSK Emekli-Sen İzmir Şubesi üyeleri, Emekliler Haftası kapsamında yapılan açıklamada; iktidara zam oranları nedeniyle kırmızı kart gösterdi. DİSK Emekli Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe, “Emekliler Haftasında bizi ölüme mahkum ettiler” dedi.

3 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kadın Kolları Kongresi; 8 Temmuz Pazartesi merkez ilçe Menteşe’de gerçekleştirilecek

3 ay önce Siyaset

Herkes Duysun TV ekranlarında yayınlanan 'Gündem Özel' programının bu haftaki konuğu AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan oldu

3 ay önce Gündem

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, haziran ayı Basın Özgürlüğü Raporu'nu açıkladı. Çakırözer, "Gerçeği ortaya çıkarmak, cinayetlerin, yolsuzlukların, çetelerin ardındaki kirli ilişkileri kamuoyuna aktarmak gazetecinin görevidir. Haber alma hakkımız ve gazetecilerin can güvenliği için siyasetçiler, gazetecileri hedef göstermekten, tehdit etmekten artık vazgeçmelidir" dedi. 

3 ay önce Gündem

Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda bugün de devam ediyor. CHP'nin "Atatürk ilke ve inkılapları", "öğretmen hak ve sorumlulukları"nın yer almadığı gerekçesiyle 5. maddenin teklif metninden çıkarılması için verdiği önerge reddedildi. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Bu toprakların en büyük değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bu toprakların en büyük değeri Cumhuriyet’tir. Bu toprakların en büyük değeri hafızalarımıza kazınması gereken Köy Enstitüleridir. Bu toprakların en büyük değeri Anadolu'nun dört bir yanından çoban ateşleri yakan öğretmen okullarının anlayışıdır" dedi.

3 ay önce Gündem

İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıya ilişkin 31'i tutuklu 42 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, saldırıyı düzenleyen şüpheliler hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 349 yıla kadar hapis istendi.

3 ay önce Gündem

Sabancı Üniversitesi Inovent ortaklığı ile Malzeme Bilimi ve Nanomühendislik programı öğretim üyesi Burcu Saner Okan tarafından kurulan Euronova İleri Nesil Sürdürülebilir Plastik Malzemeler Şirketi, kendi alanında büyük bir yatırım alarak bir ilke imza attı

3 ay önce Gündem
3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın muhtelif adetlerde OMTAS Kuleli Zırhlı Tanksavar Aracı'nın kabul faaliyetlerini tamamladı