2 gün önce Ekonomi

Bankacılıkta dijitalleşme tüm hızıyla sürerken, geçtiğimiz yıllarda başlayan ve müşterilerin banka şubesine gitmeden uzaktan müşteri olabildiği sistemin kullanıcı sayısı hızla artıyor

2 gün önce Yurt

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 750 bin dönümlük arazide marul üretimi yapan çiftçiler zor günler yaşıyor. Mazot, gübre, ilaç, fide gibi üretimde kullanılan girdilerle adeta beli bükülen çiftçiler 5 liraya mal ettikleri bir adet marulu 2,5 liraya satacak yer bulamıyor. Mudurnu Ziraat Odası Başkanı Sinan Keskin, "Bu sene marul üreten çiftçilerimiz için durum gerçekten çok kötü. Piyasada marul para etmiyor" dedi.

2 gün önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde yaz dönemi eğitimleri başlıyor. 22 farklı branştaki ücretsiz eğitimler için kayıtlar, çevrim içi olarak 6 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00’te alınacak. 

2 gün önce Eğitim

Nilüfer Belediyesi, eylül ayında başlayacak yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte, Bursa Uludağ Üniversitesi'ndeki Bursaray ve yurt çıkışlarında öğrencilere sabah çorbası dağıtacak Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, öğrencilerin uygun fiyata ve sağlıklı beslenebilmesi için eylül ayında Görükle’de bir kent lokantası açmayı planladıklarını da duyurdu

2 gün önce Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, elektronik ortamda adli sicil belgesi verilmesine imkan tanıyan Yeni Adli Sicil Bilgi Sistemi sayesinde 43 dilde adli sicil belgesi verilebildiğini belirterek, “Adli sicil yabancı dil uygulamasından 1 Ocak’tan bu yana 366 bin 622 kişi yararlandı En çok adli sicil belgesi verilen dil İngilizce oldu” dedi

2 gün önce Bülten

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ulaş Güney Daşdemir ve aynı sınavda dereceye giren ikiz kardeşi Gözde Naz Daşdemir’i konuk etti.

2 gün önce Gündem

2024’ün 6 ayında 205 kadın erkekler tarafından öldürüldü. 117 kadının ölümü ise şüpheli. Fidan Ataselim, kadınların en yakınındaki erkekler tarafından öldürüldüğünü söyleyerek önlem alınmasını istedi.

2 gün önce Bülten

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 4- 5 Temmuz'da Ertuğrulgazi Mahallesi Çilem Caddesi üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek, sürücüleri uyardı.

2 gün önce Yurt

Sinop’ta ahşap bir evde başlayan yangının büyümesi sonucu altı ev yandı.

2 gün önce Dünya