3 ay önce Yaşam

Bursa'da Nilüfer Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşın ayağına giderek, ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunuyor

3 ay önce Gündem

Türkiye’nin Almanya Ankara Büyükelçisini bakanlığa çağırmasının ardından Almanya da Berlin Büyükelçisini bakanlığa çağırdı. Almanya İçişleri Bakanı, milli futbolcu Merih Demiral’ın maç kutlamalarında “bozkurt” işareti yapması üzerine, “Türk aşırı sağcıların işaretlerinin bizim stadyumlarımızda yeri yok” ifadesini kullanmıştı.

3 ay önce Yaşam

Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Kapalı Pazar alanına her ayın ilk pazar günü kurulan Selçuklu İkinci El Pazarı 7 Temmuz Pazar Günü kurulacak

3 ay önce Bülten

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın seçimlerde söz verdiği ‘Mahalle Meclisi’, ilk olarak Atatürk Mahallesi’nde kuruldu. İlk toplantıya eşlik eden Belediye Başkanı Semih Balaban, “Bundan sonra Yunusemre’yi mahalle meclislerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.

3 ay önce Gündem

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in ev sahipliğinde "ŞİÖ +" formatında Bağımsızlık Sarayı'nda düzenlenen zirve öncesinde liderler, aile fotoğrafı için bir araya geldi

3 ay önce Gündem

Diyarbakır Kent Koruma ve Dayanışma Platformu’nun 20 Haziran’da meydana gelen 15 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangına ilişkin hazırladığı rapor açıkladı. Rapordu, elektrik hatlarındaki eksikliklere dikkat çekildi.

3 ay önce Gündem

Nürnberg Alevi Kültür Merkezi Cemevi (NAKM Cemevi), Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu'nun yapımcılığını üstlendiği ve Ümit Kıvanç'ın yönetmenliğini yaptığı, müziklerini ise Erdal Erzincan'ın bestelediği ''Çok Kötü Bir Şey Oldu-Madımak Katliamı ve Ötesi Üzerine'' adlı belgeselin gösterimini gerçekleştirdi.

3 ay önce Gündem

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasına ilişkin Sincan Cezaevi önünde açıklama yaptı. Davutoğlu "Ortada örgütlü bir cinayet var ve örgütlü cinayetin bugün hesabı sorulmazsa yarın devlet içine sızmış olan çetelerin başka ne tür cinayetlere sebebiyet vereceklerinin önü alınmaz. Bu mesele, bir çetenin bilinçli, örgütlü yaptığı bir saldırı sonucunda bir akademisyenin hayatını kaybetmesi meselesidir" dedi.

3 ay önce Şirket haberleri

Türk Telekom, dijital dünyanın kolaylığını kullanıcılarının cebine taşıdığı uygulamasını yeniledi. ‎2023’te ‎79 milyonu geçen indirilme sayısına ulaşan uygulamada, çok sayıda avantajlı teklif ve ayrıcalık da kullanıcıları bekliyor. 

3 ay önce Bülten

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları değerlendirildi.