3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere destek olmaya devam ediyor. Serik ilçesine bağlı Nebiler ve Şatırlı mahallelerinde tarım ile uğraşan 52 çiftçiye toplamda 3.5 ton kaolin kili dağıtıldı. Alanya’da da 180 çiftçiye 4.5 ton kaolin kili hibe edildi.

3 ay önce Bülten

Kartal Belediyesi’nin uzman eğitmenleri, tercih dönemlerinde öğrencileri yalnız bırakmıyor. Açılan ofise gelen öğrenciler ve velileri, Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) en doğru tercihi yapabilmek için ücretsiz danışmanlık hizmeti alıyor.

3 ay önce Gündem

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yollarda yama çalışmalarını sürdürüyor Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Çalışmalarımızı özverili bir şekilde bozuk yol kalmayıncaya kadar sürdürmeye devam edeceğiz” dedi

3 ay önce Bülten

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, mesaisine semt pazarını ziyaret ederek başladı. Başkan Kıvrak, hem alışveriş yaptı hem de vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

3 ay önce Bülten

Silifke Belediyesi, yaz sezonunda genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, kötü koku ve bakteri oluşumunu önlemek için çöp konteynerlerini de dezenfekte ediyor.

3 ay önce Spor

2022 yılından bu yana İspanya’nın Barcelona kulübünde forma giyen Türk basketbolunun gelecek vaat eden önemli yeteneklerinden 2009 doğumlu ve 2 12 cm boyundaki Emir Karabulut TOFAŞ altyapısına transfer oldu

3 ay önce Gündem

Ankara'da Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in suikast sonucu öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. Tetikçi Eray Özyağcı'nın avukatı Ziynettin Aktürk, kamera kaydı ve otopsi raporuna göre Sinan Ateş'i arkadaşı Selman Bozkurt'un vurduğunu iddia etti.

3 ay önce Bülten

Çankaya Belediyesi’nin Milli Mücadele dönemini teknolojik bakış açısı ile yansıttığı Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi, tarihsel bir panele ev sahipliği yaptı.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Temmuz Cumartesi günü, Sosyalist Entarnasyonal’ın Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenecek toplantısına katılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel, konuya ilişkin “Genel Başkanımız Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal’in başkan yardımcısı. Bu çerçevede, Bükreş'te yapılacak Sosyalist Enternasyonal zirvesine katılmak üzere Bükreş'te olacak. Orada başta Sosyalist Enternasyonal Başkanı ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez olmak üzere üst düzey görüşmeler yapacak. Filistin sorununu Sosyalist Enflasyonal’da en yüksek sesle dillendiren liderlerden, siyasetçilerden biri oldu Özgür Özel. Bu tavrımızı da önümüzdeki toplantıda sürdüreceğiz” dedi.

3 ay önce Spor

2022 Yılından bu yana İspanya’nın Barcelona kulübünde forma giyen Türk basketbolunun gelecek vaat eden önemli yeteneklerinden 2009 doğumlu ve 2 12 cm boyundaki Emir Karabulut altyapımıza transfer oldu