3 ay önce Bülten

Giresun Belediyesi, şehrin çeşitli bölgelerinde üstyapı iyileştirme çalışmalarını hızlandırdı.

3 ay önce Gündem

CHP Bursa milletvekili Kayıhan Pala, Bursa Orhaneli Termik Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra çalıştırılmayan baca filtreleri nedeniyle ekolojik dengeyi bozduğu ve santral çevresinde yaşayanların sağlığını tehlikeye attığı gerekçesiyle TBMM'ye soru önergesi sundu. Pala, "Termik Santral bir gün bile bacasında filtre olmadan çalışmamalı" dedi.

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), AKOM verilerine dayanarak İstanbul'un Anadolu Yakası için gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı. İBB, yağışların gün boyu aralıklarla etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

3 ay önce Yurt

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, geçen günlerde Yolçatı Mahallesi’nde çıkan yangında zarar gören Uludağ Üniversitesi kampüsündeki yeşil alanın yeniden ağaçlandırılması için yürütülecek çalışmalara katkı vereceklerini söyledi.

3 ay önce Yaşam

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un yaptığı son meteorolojik tahminlere göre Beykoz ve Şile’de devam eden gök gürültülü sağanak yağmur, Anadolu yakasında etkisini sürdürecek Akşam 18 00’den den sonra da şiddetini artırarak yer yer yoğun yağış bırakacak Cuma öğle saatlerine kadar görülecek yağışların Anadolu yakasının doğu ve kuzeyde kalan ilçeleri ile Avrupa yakası kuzeyde kalan ilçelerde kuvvetli olabileceği öngörülüyor

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, kent içinde kalan askeri alanların imara açılmasına tepik gösterdi. Bağcıoğlu, "Son on yılda yüzlerce askeri alan, kullanım amacı ve mülkiyet durumu değiştirilerek yapılaşmaya açılmıştır" dedi.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Bülten

Vatandaşların ihbarı üzerine bir evde incelemelerde bulunan Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, evde çok miktarda kağıt ve çöp biriktirildiğini tespit etti. Ekipler, evi temizleyerek ev sahibine cezai işlem uyguladı.

3 ay önce Yaşam

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın seçim vaatleri arasında yer alan, şehirdeki yaşlılara huzur olacak Yaşlı Yaşam Merkezi Projesi için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’na (SOGEP) başvuru yapıldı

3 ay önce Dış

Hamas, ateşkes ve rehine takası ile ilgili son önerisini arabulucu Katar ve Mısır’ın yanı sıra Türkiye ile de paylaştığını açıkladı. İsrail Başbakanı Netanyahu, öneriyi kabinede değerlendirecek. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ise anlaşma ihtimalinin “her zamankinden daha yakın” olduğunu söyledi.