3 ay önce Gündem

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, 2024’ün ilk 6 ayında 205 kadının öldürüldüğünü, 117 de şüpheli kadın ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. Platformun Genel Sekreteri Fidan Ataselim, kadınların yüzde 42'sinin evli olduğu erkekler, yüzde 10’unun eskiden evli olduğu adam, yüzde 9’unun babası, yüzde 5’inin eskiden birlikte olduğu erkek, yüzde 5’inin de akrabası tarafından öldürüldüğünü belirtti. Ataselim, bakanlığa çağrıda bulunarak, “Siz aile odaklı politikalarınızı ileri sürdürdüğünüz sürece kadınlar mevcut partnerleri ya da eskiden birlikte oldukları erkekler tarafından öldürülmeye devam edecekler" dedi.

3 ay önce Bülten

Hasta durumdayken Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’ne getirilen ve 3 haftalık tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan erkek kedi, yeni yuvasına kavuşmayı bekliyor.

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Şirket haberleri

Eksim Enerji CEO’su Arkın Akbay, uzun süredir elektrik enerjisi üretiminin merkezinde yenilenebilir kaynaklarının olduğunu belirterek, “Günümüzde temiz ve sürdürülebilir enerji kaynaklarına geçiş, tüm dünya için kritik bir hâle geldi. Yenilenebilir enerji teknolojilerini, iklim değişikliği etkilerinin geriye döndürülmesinde anahtar olarak görüyor, yatırımlarımıza Türkiye’nin her bölgesinde hız kesmeden devam ediyoruz” dedi. 

3 ay önce Ekonomi

İşte, 4 Temmuz (Bugün) 2024 Perşembe günü altın fiyatları, gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu?

3 ay önce Bülten

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM), yaz okullarında eğitim gören öğrenciler için ‘Okul Dışarda Günü’ programı düzenledi. Program kapsamında yaklaşık 700 çocuk ve annesi, çömlek, uçurtma, kinetik kum, su oyunları, sokak oyunları gibi birçok atölye çalışmasına katıldı.

3 ay önce Yaşam

Rotary 2440 Bölgesi’nin düzenlediği 2024-2025 proje tanıtım basın toplantısında geçmiş dönem projeleri de anlatıldı Basın açıklaması açılış konuşmaları ile gerçekleştirildi

3 ay önce Bülten

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yeni bölümünü inceledi.  

3 ay önce Bülten

Başkentli gençler, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi iş birliğiyle Antalya’da düzenlenen “Likya Şehirler Arası Gençlik Değişimi” programına katıldı.  

3 ay önce Şirket haberleri

Yıldız Holding ve Türkiye İştiraklerinden Sorumlu Chief Legal Officer (CLO) görevine Ayşe Dirik atandı.