3 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’li büyükşehir belediye başkanlarıyla Florya’daki İPA yerleşkesinde bir araya geldi

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Ankara, Samsun, Sakarya ve Diyarbakır merkezli 29 ilde düzenlenen “SİBERGÖZ-49” operasyonunda 110 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, bebek gıdalarına ulaşmakta zorluk çeken ailelere destek olmak için başlattığı 'Halk Mama' projesi güçlenerek büyüyor. Bini aşkın aileye her ay, 6 kavanoz mama desteği sağlanıyor.

3 ay önce Magazin

Geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki kızı ve eski eşi ile adliyelik olan manken ve sunucu Deniz Akkaya'ya bir şok daha geldi..

3 ay önce Gündem

CHP’li büyükşehir belediye başkanları, İstanbul’da bir araya geldi. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Vatandaşlarımız, deyim yerindeyse ‘yerel yönetimler milli takımını’ CHP’li belediye başkanlarından oluşturdu ve bize, ‘Çıkın sahaya, iyi oynayın ve kazanın. Milletimize kazandırın’ dedi. Biz de bunu gururla yapacağız. Enerjimizin çok yüksek olduğunu ve bu anlamda başarılı olma konusunda kararlı olduğumuzu, bir takım oyunu oynadığımızı bilerek hareket ettiğimizi ve ‘Hep birlikte kazanacağız. Milletimizle birlikte kazanacağız’ duygusunu taşıdığımızı biliyoruz. Biz, aynı zamanda gönülleri kazanacağız” dedi.

3 ay önce Bülten

Yenişehir Belediyesi'nin dar gelirli ailelere nakdi destek sağladığı Yenişehir Halk Kart’ın Haziran ayı tutarları, ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırıldı. Uygulamadan Haziran'da 992 aile yararlandı.

3 ay önce Gündem

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin, cezaevinde anneleriyle kalmak zorunda kalan 0-6 yaş arası çocuklara ilişkin sorusuna Adalet Bakanlığı, "Söz konusu başvuruya ilişkin olarak İstatistik Bürosunda veri bulunmamaktadır" yanıtını verdi.

3 ay önce Yurt

İzmir’in Bornova ilçesi Beşyol köyünde dün çıkan ve ardından Sarnıç Mahallesi’ne sıçrayan orman yangını kontrol altına alındı.

3 ay önce Bülten

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un düzenlediği “Yaz Atletizm Oyunları”, 6 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. Organizasyona üç ayrı branşta toplam 300 sporcu katılacak.

3 ay önce Kültür & Sanat

Figüratif mağara sanatının en eski örneği, Avustralyalı ve Endonezyalı bilim insanları tarafından Endonezya'nın Güney Sulawesi Adası'nda keşfedildi.