3 ay önce Spor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan ‘Uludağ Premium Ultra Trail’ heyecanı, 35 ülkeden 2500’den fazla sporcunun katılımıyla 12-13-14 Temmuz’da Uludağ’da yaşanacak Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Uludağ’ın muhteşem doğası, tüm koşuculara unutamayacakları bir yarış sunacak” dedi

3 ay önce Bülten

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulupark ve Atatürk Kentparkı’na kurulan dev ekranlar, kent sakinlerine milli maç heyecanını yaşattı. Milli takımın 2-1’lik sonuçla çeyrek final bileti aldığı Avusturya karşılaşmasını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Kentpark’ta vatandaşlarla izledi.

3 ay önce Gündem

Ankara Tabip Odası, Fahrettin Koca'nın görevden alınmasını değerlendirdi. Ankara Tabip Odası, yalnızca Sağlık Bakanı'nın değil, sağlık sisteminin de değişmesi gerektiğini savundu.

3 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanlığı, UEFA'nın, A Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral hakkında ‘bozkurt’ işareti yaptığı gerekçesiyle soruşturma başlatmasıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında, “‘Bozkurt’ işareti Almanya’da yasaklı bir simge değilken, Sayın Demiral’a Alman makamları tarafından gösterilen tepkilerin bizatihi kendisinin yabancı düşmanlığı içerdiği değerlendirilmektedir” denildi.

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında tutuklu sanık MHP'li avukat Serdar Öktem’in bir diğer avukatı Batuhan Mastı “Bir oyun, biz dizi çekiliyor. Yönetmenin Cevheri Güven, senaryoyu yazanların da Cumhuriyet savcıları olduğunu görüyoruz. Ne yazık ki reklamını da gazeteciler yaptı. Tahliye talep ediyorum” dedi.

3 ay önce Gündem

Anayasa Mahkemesi'nin kararına da dayanarak 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isterken Saraçhane'de polisle karşı karşıya gelen ve evlerinden gözaltına alınarak haklarında değişik suçlamalarla dava açılan 8'i tutuklu 12 kişi hakim karşısına çıktı. Sanıklar, anayasal haklarını kullanarak Taksim'e çıkmak istediklerini söyledi. Mahkeme, ilk duruşmada tutuklu sanıkların tamamının tahliyesine karar verdi.

3 ay önce Yaşam

Manisa Büyükşehir Belediyesi, halkçı projelerine bir yenisini daha ekliyor Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek tarafından müjdesi verilen ‘Kent Lokantası’ projesinin ilki, yakın süre içinde Şehzadeler ilçesinde bulunan Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi giriş katında açılarak, Manisalıların hizmetine sunulacak

3 ay önce Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Haydarpaşa Garı'nda devam restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, Arkeolojik ve Endüstriyel Miras Parkı Projesi'nde gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu

3 ay önce Eğitim

Aden Koleji Kurucu Temsilcisi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mustafa Bebzaş LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından velilere tavsiyelerde bulundu

3 ay önce Yurt

Elazığ’ın merkeze bağlı Sugözü Mahallesi sınırları içinde bulunan ve üç yerleşim yerini de olumsuz etkilediği iddia edilen özel bir maden firmasının kalker ocağı faaliyetlerinin durdurulmasını istiyor. Elazığ 1. İdare Mahkemesi’ne dava açtıklarını belirten Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, “Şu anda yedi gözeden gelen doğal kaynak sularımız katlediliyor. O yüzden bir an önce bu projenin durdurulmasını istiyoruz” dedi.