3 ay önce Gündem

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ''Ermeni soykırımı'' söylemleri nedeniyle daha önce ''program durdurma ve en üst sınırdan idari para cezası'' verdiği Açık Radyo’nun lisansını iptal etti. 

3 ay önce Gündem

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi'nde çıkan yangın, çevrede büyük bir tahribata yol açtı Peki bu yangın neden çıktı ve nasıl bu kadar hızlı yayıldı? İşte mahalleliden bomba iddialar

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Sivas’ın köylerinde internet ve mobil telefonların çekmemesi sorununu Meclis’e taşıdı. Karasu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na; “Sivas’ın her bir ilçesi ve bağlı köylerinde ihtiyaç duyulan internet ve mobil telefon alt yapısının bugüne kadar iyileştirilmemiş olmasının gerekçeleri nelerdir” diye sordu.

3 ay önce Dünya

Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi

3 ay önce Yurt

Turgutlu Belediyesi’nde banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Atılan 3 yıllık imzaya ile Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş.’ye bağlı çalışan 733 personel, 31 bin TL promosyon ödemesi alacak.  

3 ay önce Yurt

İzmir ili Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi’nde ormanlık alanda henüz nedeni tespit edilemeyen yangın çıktı. Yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eti Caddesi kum sahada kurulan ekranla 10 bine yakın Eskişehirli milli maç heyecanına ortak oldu. A Milli Takım’ın, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya’yı 2-1 mağlup etmesinin ardından ilçede kutlama yapıldı.

3 ay önce Gündem

DİSK, 6 aylık enflasyon rakamlarını protesto etmek için TÜİK önünde açıklama yaptı. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, “TÜİK ülkemizde en önemli ücret belirleyen konumunda. Asgari ücret ve tüm ücretler TÜİK’in bu baskılanmış rakamlarıyla bile önemli ölçüde erimiştir. 2024’ün ilk altı ayında milyonların ekmeği küçülmüş, alım gücü hızla gerilemiştir" dedi.

3 ay önce Dünya

Afrika'da kuraklık ve iç çatışmalar nedeniyle milyonlarca insan açlık tehdidi altında olduğunu kaydeden Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, BM ve uluslararası yardım kuruluşları acil önlem almazsa kitlesel ölümler kaçınılmaz olduğunu söyledi

3 ay önce Gündem

İnegöl’de sportif ve akademik başarılarıyla dikkat çeken 8 öğrenci, Temmuz Ayı Meclis Toplantısı öncesi mecliste misafir edildi İnegöl Belediyesi tarafından onure edilen öğrenciler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi