3 ay önce Gündem

Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı arasında imzalanan 'Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İş Birliği Protokolü' 5 yıl süreyle yenilendi Protokol kapsamında Bursa'da Hamamlıkızık Kadınları Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi de ziyaret edildi

3 ay önce Bülten

Kuşadası Belediyesi personelinin Mayıs ayı maaşlarının kalan kısmı da Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatıyla ödendi. Bu ödeme ile birlikte belediye çalışanlarının birikmiş maaş alacağı kalmadı.

3 ay önce Gündem

Her yıl iki kez artan bedelli askerlik ücreti için Temmuz zammı açıklandı. Mevcut durumda 182.609 TL olan bedelli askerlik ücreti, 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından 35.261 TL artışla 217.870 TL oldu.

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel, Dışişleri Bakanlığının “Orta Doğu ve Suriye Politikalarımızla Bağlantılı Ortaya Atılan İddialar Hakkında” başlıklı açıklamasına ilişkin, “Bize diyor ki ‘Siz vekilsiniz. Başka ülkelerin, dış güçlerin işlerini yapıyorsunuz.’ Ben size nasıl vekil olunur, göstereyim. ‘Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'ye çeşitli yönleriyle müdahaleye destek verdi.’ Komşu bir ülkenin bombalanması, rejim değiştirilmesi için medyasının emperyalist olarak tanımladığı bir ülkeyi, Amerika'yı Erdoğan Suriye'ye müdahaleye çağırdı. Türkiye çapında bir ülke, Amerika ile birlikte komşu bir ülkede rejim değiştirmeye kalkmış. Sonra Dışişleri Bakanlığı dönüyor, ‘Siz egemen güçlerin vekilisiniz’ diyor. Bu çok büyük haksızlık, bu çok ağır bir itham, doğru değil, yakışıksız” dedi.

3 ay önce Gündem

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ''Ermeni soykırımı'' söylemleri nedeniyle daha önce ''program durdurma ve en üst sınırdan idari para cezası'' verdiği Açık Radyo’nun lisansını iptal etti. 

3 ay önce Gündem

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi'nde çıkan yangın, çevrede büyük bir tahribata yol açtı Peki bu yangın neden çıktı ve nasıl bu kadar hızlı yayıldı? İşte mahalleliden bomba iddialar

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Sivas’ın köylerinde internet ve mobil telefonların çekmemesi sorununu Meclis’e taşıdı. Karasu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na; “Sivas’ın her bir ilçesi ve bağlı köylerinde ihtiyaç duyulan internet ve mobil telefon alt yapısının bugüne kadar iyileştirilmemiş olmasının gerekçeleri nelerdir” diye sordu.

3 ay önce Dünya

Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi

3 ay önce Yurt

Turgutlu Belediyesi’nde banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Atılan 3 yıllık imzaya ile Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş.’ye bağlı çalışan 733 personel, 31 bin TL promosyon ödemesi alacak.  

3 ay önce Yurt

İzmir ili Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi’nde ormanlık alanda henüz nedeni tespit edilemeyen yangın çıktı. Yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.