3 ay önce Bülten

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını belirleyerek hızlı şekilde çözüm üretmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına Kemalpaşa'da devam etti. Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ve belediye bürokratları ile bir araya gelen Başkan Tugay, sosyal belediyeciliğin önemine değinerek “İnsanlarımız yoksulluk içerisinde. Beslenme ve barınma gibi konularda desteğe ihtiyaçları var. Bu nedenle sosyal yardımları güçlü tutmalıyız” dedi.

3 ay önce Gündem

Uludağ Premium Ultra Trail öncesinde Merinos Atatürk Kültür Kongre Merkezi’nde basın toplantısı gerçekleştirildi

3 ay önce Gündem

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan devriye çalışması sırasında çalıntı motorsiklet ele geçirildi ve bir kişi gözaltına alındı

3 ay önce Bülten

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Mobil Geri Kazanım Tesisi ile 2016 yılından bugüne kadar 541 futbol sahası alanı dolduracak 11 milyon 400 bin ton atığı bertaraf etti. Büyükşehir Belediyesi ayrıca bu atıklardan 505 bin 103 ton geri kazanım malzemesi elde ederek, 68 milyon TL’lik tasarruf sağladı.

3 ay önce Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda, dün Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA'nın futbolcu Merih Demiral hakkında soruşturma başlatmasını kınayarak, soruşturmayı "hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonu" olarak niteledi.

3 ay önce Bülten

Karşıyaka Belediyesi, çöpünü yere atanlar için ceza uygulaması başlatacak. Kampanyanın başarıya ulaşması için muhtarlardan destek isteyen Başkan Yıldız Ünsal “Çöpünü yere atan vatandaşlarımız için cezai işlem uygulayacağız” dedi.

3 ay önce Bülten

Giresunlular, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası’nda devam eden yolculuğuna destek olmak için Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin dev ekran kurdurduğu Atatürk Meydanı’nda toplandı. Millilerin galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından Atatürk Meydanı şenlik alanına dönüştü.

3 ay önce Yaşam

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Bursa gönüllüleriyle birlikte lösemili çocuklara umut olmak için "Koşar Adım LÖSEV" Takımı'nı oluşturuyor

3 ay önce Gündem

TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranından sonra memur, memur emeklileri ile SSK ve Bağ-kur emeklilerinin alacağı zam oranı belli oldu. Emekli Memur- Sen Başkanı Ali Küçükköse, “Bu zamlarla emekliler nasıl geçinecek? Bu aylıklarla hayatlarını nasıl devam ettirecek” diye sordu.

3 ay önce Gündem

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin acısı tazeliğini korurken Hatay'da riskli binaların yıkımına ve enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediliyor