3 ay önce Bülten

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı'nda yenileme çalışmaları, son aşamaya geldi. Limanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Bu liman gelirleriyle, bizden sonra 30 yıl gelecek Belediye Başkanlarının elini rahatlatacak, Ereğli halkına hizmet verecek” dedi.

3 ay önce Gündem

İsmail Saymaz katıldığı programda Sinan Ateş cinayetinin azmettirici Doğukan Çep’in kendisine kafa salladığını ve diğer gazetecilere de öpücük attığını söyledi.

3 ay önce Gündem

CHP, önümüzdeki hafta eğitimdeki sorunlara dikkati çekmek için 24 saatlik bir basın açıklamasına hazırlanıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın koordinasyonunda düzenlenecek açıklamada, ''Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'', okul öncesi, temel eğitim, ortaöğretim, yükseköğretim, afetler ülkesinde eğitim, meslek eğitimi, yerel yönetimler ve eğitim konuları konuşulacak. Programa, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. 

3 ay önce Yaşam

Bursa Şehreküstü Meydanı'nda bir vatandaşın çeşmeye bağladığı hortumla güvercinleri serinletmesi çevredekilerin sempatisini topladı

3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Erzincan İliç'teki maden faciasının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Anagold'un verilerinde tutarsızlık olduğunu vurgulayarak, "İliç'te Anagold'un işlettiği altın madeninde felaket yaşanan yığın liç sahasındaki altın miktarı Enerji Bakanlığı'na göre 8 ton, Anagold'a göre ise 1,35 ton. Aradaki fark 6,65 ton. 6,65 ton altının akıbeti belli değil. Birinin var diğerinin yok dediği altının piyasa değeri yaklaşık 500 milyon dolar... Bakanlık verileriyle şirketin verileri uyuşmuyor. Bu da burada kayıt dışı bir altının bulunup bulunmaması konusunda büyük soru işaretlerine yol açıyor" dedi.

3 ay önce Ekonomi

“Kağıt İthalatında Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Karar”ın Resmi Gazete'de yayımlanması sonrasında düzenlemeyle ilgili Obdan Sistem Genel Müdürü Arkın Obdan görüş ve değerlendirmelerde bulundu

3 ay önce Bülten

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) iş birliğiyle 5-7 Temmuz 2024 tarihlerinde Eskişehir Sarısungur Göleti’nde "Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları" düzenlenecek.

3 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

3 ay önce Dünya

Özbekistan Devlet Güvenlik Servisi (SSS) tarafından bildirildiğine göre Özbekistan'ın Taşkent bölgesi sakinlerinden birinin evinde, Kazakistan'a uzanan bir tünel keşfedildi.

3 ay önce Bülten

Yenişehir Belediyesi, 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Oteli’nde katledilen 33 aydın ve sanatçı anısına anıt park yapacak.