3 ay önce Gündem

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TÜİk’in açıkladığı enflasyon rakamlarını eleştirerek, "Türkiye'deki gerçek enflasyona göre değerlendirme yapılmış olsa bugün 20 bin liranın altında hiçbir ücretin kalmış olmaması gerekir” dedi.

3 ay önce Bülten

Tepebaşı Belediyesi, ilçedeki işletmelerde kalite ve hijyeni sağlamak amacıyla Mavi Bayrak denetimlerine devam ediyor.

3 ay önce Ekonomi

Haziran ayı enflasyon verileri bugün açıklanarak memur ve emeklilere yapılacak zam oranları netleşti

3 ay önce Yurt

Osmangazi Belediyesi, 2024 yılının ilk yarısında 2 bin 170 sokak hayvanını kısırlaştırarak, Bursa’daki 17 ilçe belediyesi arasında en fazla kısırlaştırma yapan belediye oldu. Başkan Erkan Aydın, “Dünyamızın, şehirlerimizin ve hayatlarımızın birer parçası olan sokak hayvanlarını uyutmak yerine, bu canlıların yaşam koşullarını iyileştirmeyi, onlara daha iyi bir yaşam sağlamayı ve toplumda yaşanan sorunları azaltmayı amaçlamalıyız” dedi. 

3 ay önce Sağlık

ABD merkezli ilaç firması Eli Lilly'nin Alzheimer'a karşı geliştirdiği ve hastalığın ilerlemesini yavaşlatan ilacı FDA onayını aldı.

3 ay önce Bülten

Bodrum Belediyesi tarafından 'Denize En Çok Mavi Yakışır' sloganıyla denizleri ve kıyıları atıklardan arındırmak için yapılan deniz dibi temizliğinin 8'inci etabı, Gümbet Koyu’nda devam etti.

3 ay önce Kültür & Sanat

97. Oscar Ödülleri 2 Mart 2024'te sahiplerini bulacak. Variety'ye göre, 2025 Oscar Ödülleri'nde En İyi Film dalında aday gösterilebilecek filmler...

3 ay önce Gündem

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, UEFA’nın bozkurt işareti yapan milli futbolcu Merih Demiral’a soruşturma başlatmasına ve Almanya İçişleri Bakanı Faeser’ın "Türk aşırı sağcıların işaretlerinin bizim stadyumlarımızda yeri yok” açıklamasına tepki gösterdi. Çelik, “Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa’da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

3 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Haziran ayında takvim etkisi nedeniyle yaşanan düşüşe rağmen yılın ilk yarısında ihracatın yüzde 2 artışla 125 milyar 446 milyon dolara yükseldiğini bildirdi Bakan Bolat, 2024 yılı Ocak-Mayıs döneminde ihracatımız yüzde 4,5 oranında artarak 107 milyar dolara ulaşırken, Haziran ayında ithalat, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 azalarak 25 milyar 4 milyon dolara gerilediğini kaydetti

3 ay önce Gündem

Ankara Sincan’da 3 gündür devam eden Sinan Ateş cinayetine ilişkin CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ortak basın açıklamasında bulundu