3 ay önce Gündem

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet-Gelecek ortak grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Suriye ile bir araya geliş aile nostaljisi ile olmamalı, devlet adamı olarak olmalı" dedi. Davutoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı hiçbir devletin başkanına barışalım diye yalvarmaz. Barış şartlarını kendisi ortaya koyar. Cumhurbaşkanı 2 senedir Rusya'nın baskıyla Esat’la görüşelim diyor. O da 'hayır görüşmem, askerini çek' diyor, şartları dayatan Suriye tarafı" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Eğitim

Yıldırım Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı kütüphaneler ve çalışma salonlarının yanı sıra; ücretsiz deneme sınavları ve motivasyon seminerleri ile öğrencilerin yanında olan Yıldırım Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonrasında tercih danışmanlığı merkezi ile gençlere yol gösteriyor

3 ay önce Dış

TBMM'de 2 Temmuz Sivas katliamına ilişkin konuşmalarda, AK Parti ile CHP arasında tartışma çıktı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, ''81 valimiz var, kaç Alevi vali var? Kaç bakan var, kaç bakan yardımcısı var, kaç üst düzey bürokrat var? Bu bir tesadüf olamaz’’ diyerek, tepki gösterdi.

3 ay önce Gündem

DEM Parti Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, TÜİK’in açıkladığı haziran ayı enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Elbette ki iktidar Hazine ve Maliye Bakanı başta olmak üzere bu vebali taşıyor ama TÜİK de taşıyor. Milyonlarca emeklinin, emekçinin, memurun vebali TÜİK'in üzerindedir”dedi. Akaryakıt zamlarının enflasyonu etkilememesi için 25 Haziran’a ertelendiğini savunan Oluç, “Emekçinin memurun işçinin maaşlarına düşük artış yapılabilsin diye bu zamlar ayarlandı ve 25 Haziran'da açıklandı yani Mehmet Şimşek ve iktidar, kurnazlık yapıyor” diye konuştu.

3 ay önce Gündem

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadelesini sürdürüyor Ekipler, 6'sı aynı günde, diğer 2'si farklı günde olmak üzere toplamda 8 ayrı operasyonda 8 şüpheliyi uyuşturucu maddelerle ele geçirdi

3 ay önce Gündem

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sülekler Mahallesi’nde kurulan Güneş Enerjisi Sistemi (GES) ile çalışan pompaj sistemi, bölgenin su sorununu çözdü.

3 ay önce Gündem

Edirne'nin Keşan ilçesinde Jandarma'dan trafik denetimleri devam ediyor

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Dış

Fransa Ulusal Meclisinin sandalye dağılımı, seçimlerin ikinci turunun yapılacağı 7 Temmuz Pazar gününden sonra netleşecek. Macron'un öncülük ettiği Ensemble ve solcu Yeni Popüler cephe'den birçok aday aşırı sağa karşı birbirinin lehine yarıştan çekildi.