3 ay önce Gündem

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadelesini sürdürüyor Ekipler, 6'sı aynı günde, diğer 2'si farklı günde olmak üzere toplamda 8 ayrı operasyonda 8 şüpheliyi uyuşturucu maddelerle ele geçirdi

3 ay önce Gündem

Yıldırım Belediyesi, kullanılmış test kitabı, defter ve okul kitaplarını getiren vatandaşların eski kitaplarını kilogram fiyatı 4 TL’den alarak öğrencilere ve ailelere destek oluyor

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sülekler Mahallesi’nde kurulan Güneş Enerjisi Sistemi (GES) ile çalışan pompaj sistemi, bölgenin su sorununu çözdü.

3 ay önce Gündem

Edirne'nin Keşan ilçesinde Jandarma'dan trafik denetimleri devam ediyor

3 ay önce Yaşam
3 ay önce Dış

Fransa Ulusal Meclisinin sandalye dağılımı, seçimlerin ikinci turunun yapılacağı 7 Temmuz Pazar gününden sonra netleşecek. Macron'un öncülük ettiği Ensemble ve solcu Yeni Popüler cephe'den birçok aday aşırı sağa karşı birbirinin lehine yarıştan çekildi.

3 ay önce Eğitim

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu heyecanı 7-14 yaş arası 20 bin 652 öğrencinin katılımıyla başladı

3 ay önce Dış

ABD’nin İsrail’e desteğini protesto etmek için istifa eden hükümet çalışanları ilk kez ortak açıklama yaptı. Yetkililer, Gazze’deki ölümlerde ABD’nin suç ortağı olduğunu belirterek, “Filistin halkının kendi kaderini tayin etmesini destekleyin” çağrısı yaptı. Açıklamada, ABD’nin Gazze politikasının ABD ulusal güvenliğine de tehdit oluşturduğu vurgulandı.

3 ay önce Yurt

Manisa ili Soma ilçesi Darkale Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 4 uçak, 3 helikopter, 13 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 1 dozer ile müdahale ediyor. 

3 ay önce Gündem

Sinan Ateş davasında savunma yapan Ülkü Ocakları eski Genel Merkez Yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın avukatı, "Müvekkilim olayın herhangi bir yerinde ne azmettirici ne de yardım edendir. Olayın en başından itibaren dosyada gizlilik olmasına rağmen müvekkilimin sosyal medyadan yargılanması yapılmıştır. Bugün sadece maktul Sinan Ateş’in faillerinin yargılanması değil 18 aydır masumiyet karinesinin ihlal edildiği müvekkilimin de hakkının arandığı yerdeyiz." ifadelerini kullandı.