3 ay önce Bülten

CHP Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Yeğiner ve yönetim kurulu üyeleri, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi.

3 ay önce Spor

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanvekili Güven Duvan, Edirneli çocukları yüzme sporuna davet etti

3 ay önce Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Beach Park Varyant Meydanı’na kurduğu dev ekranda Milli Takım'ın maçı izleyen binlerce vatandaş, galibiyet sonrasında büyük bir coşku yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Türkiye sizinle gurur duyuyor” mesajı paylaştı.

3 ay önce Ekonomi

Türkiye İhracatçılar Meclisi Haziran ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Haziran ayı ihracatı geçen yılın aynı ayına göre, yüzde 10,6 gerileyerek 18,6 milyar dolar olurken, 2024’ün ilk yarısındaki ihracat 125,4 milyar dolara, 12 aylık ihracat ise 257,8 milyar dolara ulaştı. En çok ihracat yapan sektörler arasında otomotiv 2,6 milyar dolarla ilk sırada yer aldı.

3 ay önce Bülten

Esenyurt Belediyesi ekipleri, Balıkyolu ve Atatürk Mahalleleri’nde iki yeni parkın yapımına başladı.

3 ay önce Güncel

Son araştırmasına göre, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinde konteyner üzerinde geliştirme yapan coğrafi olarak yaygın şirketlerin yüzde 85'i (dörtte üçünden fazlası) son 12 ayda siber güvenlik olayları yaşadı

3 ay önce Bülten

Merkezefendi Belediyesi Boks Spor Kulübü sporcusu Ceyda Kuru, Denizli’yi Türkiye şampiyonalarında temsil ederek üçüncülük madalyası kazandı.

3 ay önce Güncel

Türkiye’de kurumsal ve toplumsal yapay zeka farkındalığını artırma ve ekosistemi geliştirme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi (TRAI), ekosisteminde yer alan yapay zeka girişimlerinin haritasını yayınladı

3 ay önce Gündem

Türkiye Emekliler Derneği'nden yapılan açıklamada, TÜİK'in açıkladığı haziran ayı enflasyonunun gerçek dışı olduğu, TÜİK'in suç işlediği belirtildi. Açıklamada, "Milyonlarca emekli kök aylıklarına yansıyacak yüzde 24,73'lük zam nedeniyle "0" zam almış olacaklar. Yani elde ettikleri 10 bin TL aylık, belki daha bir buçuk yıl, ya da iki yıl daha zam alamayacaklardır" denildi.

3 ay önce Gündem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, “örgütlü tefecilik” suçlarına yönelik 6 ilde düzenlenen operasyonda borç para verdikleri mağdurlardan ödemeleri aldıktan sonra teminat olarak aldıkları taşınmazlarını satan ve toplam 6 milyar liralık vurgun yaptıkları ileri sürülen 18 kişi yakalandı.