3 ay önce Bülten

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, EURO2024 heyecanını şehrin dört bir yanında yaşatmaya devam ediyor. LED ekranlarda milli maçı vatandaşlarla izleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın da galibiyet sevincine ortak oldu. 

3 ay önce Bülten

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, pazar esnafıyla buluşarak, sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi.

3 ay önce Yaşam

A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile karşı karşıya geldiği maçı Gebze’de binlerce kişi kent meydanındaki dev ekranda izlendi Taraftarlar, ay-yıldızlıların 2-1 galibiyetiyle büyük sevinç yaşadı

3 ay önce Gündem

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 ay önce Bülten

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Namık Kemal Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına katıldı. Başkan Aydar, vatandaşların talebi üzerine Orhan Ekinci Bulvarı ile Uğur Mumcu Bulvarı arasında kalan kanal boyunu asfaltlayarak baştan aşağı yenilediklerini söyledi. 

3 ay önce Gündem

İstanbul'daki evinde dün, 103 yaşında yaşamını yitiren 3'üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın kızı ve eski milletvekili Nilüfer Gürsoy için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.

3 ay önce Ekonomi

TÜİK'in açıkladığı Yİ-ÜFE Haziran ayı verileri, bir önceki aya göre yüzde 1,38 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 19,49 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 50,09 artış ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 47,97 artış gösterdi

3 ay önce Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK), haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından 6 aylık enflasyon farkı yüzde 24,73 oldu. Buna göre, kök ücreti 8 bin 18 liranın altında olan SSK ve BAĞ-KUR emeklileri ''sıfır zam'' alacak.

3 ay önce Bülten

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kırsalda yaşayan çocukları sanal gerçeklik gözlüğüyle Bandırma Vapuru’nda Atatürk ve silah arkadaşlarıyla buluşturuyor. İvrindi ilçesi Soğanbükü ve Yağlılar Mahalleleri’nden başlayan proje, diğer kırsal mahallelerde de devam edecek.

3 ay önce Bülten

Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda temizlik ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Parklardaki uzayan çimler biçilirken, çöpler ekipler tarafından toplanıyor.